labdarugas,mint kikapcsolodas

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2004. június 17. 14:38

pedig nem annak szántam. csak h mennyit számit a szerencse faktor (bár a hazai rendezéső vb-n volt benne iranyitas is) meghogy a franciák sose mérettek meg igazán ojanok mint schumacher, versenyen sose előz csak a boxutcában.
- if you havin' girl problems i feel bad for you son, I've got 99 problems but a bitch ain't one. -
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 17. 14:25

gabtsee, ez már egy igen erős összeesküvés elmélet.
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2004. június 17. 13:45

VincentVega_ írta:Az aranygeneráció, ha jól tudom '91-ben nyert junior vb-t. Igaz már csak 3-an vannak a csapatban abbóla keretből :arrow: Figo, Rui Costa, Fernando Couto.

figo és manuel 91ben nyert fernando couto 89ben
- if you havin' girl problems i feel bad for you son, I've got 99 problems but a bitch ain't one. -
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 17. 13:44

vinyluser írta:ház azért a franciák már letettek pár dolgot az astalra nem úgy mint az ún. "aranygeneráció" amit fogalmam nincs miért hívnak így :D

jaja a gyarmatokról összeválogattak egy csapatot, aztán rendeztek maguknak egy vb-t döntöig kikövezett uttal (horvátország, paraguay stb) hogy aztán az ominozus bv döntöben egy hullafáradt brazil csapatot (120perc a hollandok ellen az elődöntőben) + ronaldo rosszulléte legyőzzenek.

hogy aztán a 2000es europa bajnokságon (amin kb 3-4x jobban játszottak mint a vb-n előbb a portugál aranygeneráciot verték meg egy nevetséges 11essel. amit egyedül a (hiresen jo francia-szlav kapcsolat) szlovák partjelző látott. hogy aztán a döntön (nem az erősebb holland csapatot kapva) delpieronak köszönhetően megnyerjék az eb-t.
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 17. 13:16

ma mégis jáccik scholes,pedig állitólag kisebb sérülést szenvedett
hát nem tudom jó ötlet-e ebben az esetben betenni,inkább tartogatni a fontosabb meccsekre,bár ez is jóformán életre-halálra megy hiszen győzni kell.....
james mondta hogy azért szopta be a szabadrúgást mert nem látott még zidu szabadrúgást igy nem tudott felkeszülni,az FA ezt meg is erősitette, azt mondták hogy azon a videon amit a kapusoknak küldtek télleg nem volt zidane gól

ENGLAND
ENGLAND 'TILL I DIE
Lumpy
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2004. június 17. 12:03

89-ben is.
Kép

"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not what puppet makes its laws." (Nathan Mayer Rothschild)
Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 17. 11:54

Az aranygeneráció, ha jól tudom '91-ben nyert junior vb-t. Igaz már csak 3-an vannak a csapatban abbóla keretből :arrow: Figo, Rui Costa, Fernando Couto.
Mellesleg sz.tem egyáltalán nem beképzelt csapat, én szimpatikusnak tartom Őket, csak a hazai pálya miatt rettentő nagy rajtuk a nyomás.
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2004. június 17. 11:51

vinyluser írta:ház azért a franciák már letettek pár dolgot az astalra nem úgy mint az ún. "aranygeneráció" amit fogalmam nincs miért hívnak így :D

89, 91-ben ők nyerték az U21 VB-t. Vitor Baia, Secretario, Figo, Joao Pinto, Ruí Costa, Couto, Dimas, etc...
Kép

"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not what puppet makes its laws." (Nathan Mayer Rothschild)
Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 17. 11:42

ház azért a franciák már letettek pár dolgot az astalra nem úgy mint az ún. "aranygeneráció" amit fogalmam nincs miért hívnak így :D
vinyluser
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2004. június 17. 9:42

huh, nem olvasok vissza, mert fáj a szemem, úgyhogy bocsi, ha olyat írok, amit már valaki beírt.

a keddi meccsekhez:
jó, h nyertek a csehek, de számomra nem voltak túl meggyőzőek. igaz, a lettek sok esetben tíz emberrel védekeztek, ezért nemtom, miért középen erőltettek minden támadást nedvedék. mindegy, lesz ez még jobb is.
a hollandok sajnos nincsenek kirobbanó formában, ezt a meccset a németek (akik ijesztően jól játszottak, ahhoz képest mindenképpen, amit vártam tőlük) simán megnyerhették volna. alighanem a holland-cseh meccsen dől el, h a németek mellett ki jut tovább.
(azt csendben jegyezném meg, h a hollandok góljánál éppen a mosdóban tartózkodtam, igaz nem szartam, csak piss)

a szerdaiakhoz:
örülök a görögök sikerének, remélem, csoportelsők lesznek, s az angolok (ha továbbjutnak) velük játszanak. no, az se lesz könnyű meccs, de bízom benne, h a franciák így megkapják a spanyolokat, és mehetnek haza. ha nem kapnak ki, egyszer legalább bebizonyíthatják, hogy valóban jó a csapatuk, és nem csak mázlival + jó sorsolással nyerik a tornákat.
portugálok meg essenek ki, sajnáltam az oroszokat, nem érdemeltek vereséget. a portugálok ugyanolyan túlértékelt, nagyképű banda, mint a franciák.

ma pedig az angolok helyreteszik svájcot :!: :wink:
a függöny?
mátus
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 17. 6:30

Ha nincs a hazai pálya, akkor lehet hogy a ruszkik meglepetést okoznak...

Spanyolok bűnrosszak, mint minden világversenyen.

Tottit pedig nyugodatan hazazavarhatják. Jót tenne a csapategységnek.
Kép

Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 23:01

A jelenlegi kezdőnél csak is jobbat.
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 23:01

Azért várjunk ezzel a sztárolással...kiváncsi leszek h a palánta mit fog alakítani a dzsungelben...
badboy for life

csak a scitec x)
ST
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 22:53

azon hangosan felröhögtem amikor figo a 16oson belül feldobta magát - ahogy szokta
vinyluser
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 22:48

egyetertek,sztem is csak azert szivtak fel magukat. ronaldonak helye van a portugal kezdoben,figo judas pedig ma se remekelt,hozta mostani onmagat

ronaldo azert nem kezdo,mert scolari idiota
"They are the best team we have ever played." Sir Alex Ferguson
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Tartózkodási hely: between sky garden (bal)i, bangla road (phuket), and bonyhad

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 22:44

ronaldo eléggé rátett. amugy nem meggyőző továbbra sem a portugal csapat.
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 22:40

Ronaldo amint beállt egyből jöttek a helyzetek. :arrow: miért nem lehet berakni a kezdőbe?
Egyedül majdnem csak rajta látom, h. megvan benne a játék iránti szeretete és élvezi a játékot.
Szerintem az oroszok csak a kiállítás ürügyén szívták fel magukat jobban és ez miatt is megakarták mutatni, h. tudnak egyenlíteni. Ha 11-en maradnak, szvsz még kevesebb helyzetük lett volna.
Ja és igen, most, h. nézem az értékelést, el is felejtettem írni. Az a portugál támadás szépségdíjas volt, gólt érdemelt volna. Kb ilyen játékot vártam volna Tőlük eddig is.
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 22:26

Totti ügyhöz néhány újabb adalék ami igencsak megelepő...."Olasz drukkerek százai inzéztek levelet a szövetségez, hogy küldjék haza az AS Roma csapatkapitányát az Európa-bajnokságról"....
Ilyen idézetek szerepelnek: "Totti csak lejáratja Olaszországot a viselkedésével", "A magam és az olasz nép nevében is elnézést kérek Totti magatartásáért"...
Azért furcsa, hogy a szurkolók így vélekednek arról az emberről, akit Roberto Baggio óta nem imádtak ennyire :roll:
"Helló! Gyula vagyok az LGT-ből, ami korábban Deep Dish volt"

"A HÁBORÚ: BÉKE: A SZABADSÁG: SZOLGASÁG: A TUDATLANSÁG: ERŐ"
Göbi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 22:21

unom ezt a meccset
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 22:01

jok a ruszkik remélem bebasznak egyet. :)
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 21:47

Tottit szinte 1000% hogy el fogják meszelni....egész nap ezzel kellett foglalkozon....
Ha valakit érdekelnek az ominózus képek:
http://www.dr.dk/sporten/em2004/article ... eID=177789

Állítólag minimum 3 meccs!!!
"Helló! Gyula vagyok az LGT-ből, ami korábban Deep Dish volt"

"A HÁBORÚ: BÉKE: A SZABADSÁG: SZOLGASÁG: A TUDATLANSÁG: ERŐ"
Göbi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 21:46

1ebkent tottit azert nem tiltanam el - ok,ilyen nincs a fociban - mert a vb-n o volt a legigazsagtalanabbul kiallitott jatekos...

miert nem jatszik az oroszoknal buznyikin :?:
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 21:40

most mondta a csoka h valoszinűleg eltiltjak tottit. de akkor ugye az orosz kapust sem fogjak eltiltani :?: (naiv vagyok)
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 21:39

ovcsinyikov meglepően higgadtan viselkedett.
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. június 16. 21:37

elso 15 perc eros volt,lett is gol,utana ellaposodott a jatek,de a teljesen jogtalan kiallitas eldontotte a meccset. orosz kapus helyeben beba**tam volna,v lekoptem volna :wink: ezt a mocskos portugalberenc birot.

remelem,spanyolok kiverik a portugalokat,gorogok meg az oroszokat,aztan portugalia kiesik.
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás