huh, nem olvasok vissza, mert fáj a szemem, úgyhogy bocsi, ha olyat írok, amit már valaki beírt.
a keddi meccsekhez:
jó, h nyertek a csehek, de számomra nem voltak túl meggyőzőek. igaz, a lettek sok esetben tíz emberrel védekeztek, ezért nemtom, miért középen erőltettek minden támadást nedvedék. mindegy, lesz ez még jobb is.
a hollandok sajnos nincsenek kirobbanó formában, ezt a meccset a németek (akik ijesztően jól játszottak, ahhoz képest mindenképpen, amit vártam tőlük) simán megnyerhették volna. alighanem a holland-cseh meccsen dől el, h a németek mellett ki jut tovább.
(azt csendben jegyezném meg, h a hollandok góljánál éppen a mosdóban tartózkodtam, igaz nem szartam, csak piss)
a szerdaiakhoz:
örülök a görögök sikerének, remélem, csoportelsők lesznek, s az angolok (ha továbbjutnak) velük játszanak. no, az se lesz könnyű meccs, de bízom benne, h a franciák így megkapják a spanyolokat, és mehetnek haza. ha nem kapnak ki, egyszer legalább bebizonyíthatják, hogy valóban jó a csapatuk, és nem csak mázlival + jó sorsolással nyerik a tornákat.
portugálok meg essenek ki, sajnáltam az oroszokat, nem érdemeltek vereséget. a portugálok ugyanolyan túlértékelt, nagyképű banda, mint a franciák.
ma pedig az angolok helyreteszik svájcot