regota gondolkodtam egy tetkon,aztan eljott az ido..haverom baratja jon korutra,es ha minden igaz hamarossan lesz egy a derekamon..tobb dijjat is nyert a figura,kuldi eleg rendesen:
"I haven't felt that good since Archie Gemmill scored against Holland in 1978! " "good first touch is the key here. closing down defenders and look at that volley, like an arrow. top corner, pepe reina see you later!"
"A zene lelki táplálék és semmi mással nem pótolható. Aki nem él vele: lelki vérszegénységben él és hal. Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be." Kodály Zoltán
"I haven't felt that good since Archie Gemmill scored against Holland in 1978! " "good first touch is the key here. closing down defenders and look at that volley, like an arrow. top corner, pepe reina see you later!"
Home is where the turntable is. "In God we trust. All others pay cash." "Aki áfacsökkentésről beszél, az a cégek érdekeit képviseli, és nem a családokét." - Rogán Antal, 2013
mai fejjel tuti röhögnék azon, amit 20 éves koromban még etalonnak hittem (bár egy nonfiguratív időtállóbb mint egy i love techno felirat)
Ki a faszt érdekel az hogy merre van Kapuvár, vágjuk hogy téged otthon álló fasszal az apu vár, a segglyukadat szopatja ha nem érsz haza 6 után, hozzászoktál ehhez ez így megy neked nap nap után
Czimtom írta:Már nagyon örülök neki hogy 20 évesen nem varrattam magamra semmit, pedig akkor meg voltam érte őrülve.
Ugyanez a véleményem, biztos valami totál idiótaság lenne rajtam ha akkoriban elgyengülök e téren... Ettől függetlenül én most is rajongok a tetkókért, de csak nézni! Nem mondom, hogy sosem lesz, de egy darabig tuti nem. Ehelyett rendszeresen nézem az LA Inket és az nekem teljesen megfelelő :)