Papi írta:..::CiNu::.. írta:
na ezaz,jó kis töltött káposzta,meg pörköltek,nokedlivel,tésztával stb attól lehet igazán hízni,nem a műkajáktól
ki beszel itt mukajakrol? en tartalmas , egeszseges kajakrol beszelek: mint pl csirkemell, pulykamell, hal, es normalis szenhidratrol amit pl a krumpla v. a rizs tartalmaz.
sokan tevhitben elnek, mert az emberek nem a proteintol lesznek erosek, izmosak, es nem a zsiregetoktol fognak fogyni, hanem a kajatol ami a legfontosabb egy sportolo szamara.
taplalekkiegeszito: benne van minden, csak ertelmezni kell szoosszetetelt : D

fallen írta:valaki magyarázza már el nekem, hogy mitől lesz egy kaja "mű", ezt sose értettem![]()
..::CiNu::.. írta:
na ezaz,jó kis töltött káposzta,meg pörköltek,nokedlivel,tésztával stb attól lehet igazán hízni,nem a műkajáktól
Papi írta:Hometrainer írta:egyetek minnel peksutemenyt reggelire mindig, es kb 8-10 honap alat garanalt a hizas..en magamon tapasztaltam,anelkul h hizni szerettem volna..
meg legalabb 5szor egyetek minden nap,sok kenyerrel
ez aztan a hizokura. ne rohogtessetek mar. peksutemenyel![]()
miert nem kajaltok normalis kajat? nem ilyen szennyeket, hizni lehet ugy is ,h egeszseges ennivalokat tomtok magatokba, nem ilyen buta peksutemenyeket.
napi 5-6etkezes, magas szenhidrattal.
a protein pedig vizzel a legjobb, 4dl viz+2kanal protein. nincs is ennel jobb

Szoszo írta:tejjel a kislányok isszák,meg a nyomorékok, másrészt a tejben levő laktóz gátolja,lassítja a tápkieg felszívódását.
Sztupi írta:Ezeknek a táponak van értelme úgy is ha nem aktívan sportol az ember? gyúrni gyűlölök és nem is fogok.
Papi írta:Hometrainer írta:egyetek minnel peksutemenyt reggelire mindig, es kb 8-10 honap alat garanalt a hizas..en magamon tapasztaltam,anelkul h hizni szerettem volna..
ez aztan a hizokura. ne rohogtessetek mar. peksutemenyel![]()
miert nem kajaltok normalis kajat? nem ilyen szennyeket, hizni lehet ugy is ,h egeszseges ennivalokat tomtok magatokba, nem ilyen buta peksutemenyeket.
napi 5-6etkezes, magas szenhidrattal.
a protein pedig vizzel a legjobb, 4dl viz+2kanal protein. nincs is ennel jobb
Hometrainer írta:egyetek minnel peksutemenyt reggelire mindig, es kb 8-10 honap alat garanalt a hizas..en magamon tapasztaltam,anelkul h hizni szerettem volna..
Atis írta:kicsit jó lenne most már odafigyelnem az étkezésre, mert az utóbbi hetek habzsolása után nem nagyon bírok a gyomorsavammal...
Furcsa, de soha nem volt bajom a kajázással, annyit ettem és azt amit akartam/bírtam.
gondolom a stressz sem tesz jót...
Adarp írta:Szoszo írta:tejjel a kislányok isszák
En sose ereztem magam kislanynak attol ,h tejjel ittam![]()
Szerintem elobb isszak a kislanyok vizzel a proteines port ha mar itt tartunk.
Sztupi írta:Már lassan 2éve nem dohányzom, és bulizni is tavaly TW-n voltam utoljára. Egyetlen káros szenvedélyem van, de attól csak zabálok, bár tudom, hogy hosszútávon ez se tesz jót. Világ életemben vékony voltam, de szeretnék egy 15öst magamra rántani.
Szoszo írta:tejjel a kislányok isszák
Sztupi írta:Már lassan 2éve nem dohányzom, és bulizni is tavaly TW-n voltam utoljára. Egyetlen káros szenvedélyem van, de attól csak zabálok, bár tudom, hogy hosszútávon ez se tesz jót. Világ életemben vékony voltam, de szeretnék egy 15öst magamra rántani.

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás