nevetség, szánalom, sírás, fájdalom a.k.a mindig van lejjebb

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2008. január 25. 13:58

koxbox írta:
minimalheadz írta:elég nagy baj van nálad, ha így látod a világot

nezd isu, szerintem nincs nagy baj
illetve az, hogy te ezt a kerdest maskepp latod, attol nem biztos, hogy velem van a baj
persze ha a hivatalos/tarsadalmilag elfogadott nezetek a mervadoak, akkor igazad van, mert sokan elitelik a bunozest, a bunozoket én NEM
természetesen elítélem az erőszakos bűncselekményeket, nemi erőszak stb ezeket IGEN
ez egy olyan dolog, hogy ki hol nott fol, milyen emberek kozott, miert itelnem el vagy tagadnam meg a barataimat
es visszautalva v-re, igen, ez a nagy nezetbeli kulonbseg kettonk kozott
de nincs ezzel semmi problema, ettol meg beszelhetunk rola
ebben a topicban boven lehet offolni
szoval aki nem ismeri, nem latta sajat szemevel ezeket a dolgokat az eliteli
en amit lattam eddigi eletemben, az alapjan nem tudom es nem is akarok
minden rosszat az o szamlajukra irni, sok olyan ember van mint a tasnadi
akikkel a halando emberek soha nem erintkeznek, nem is fogjak megtudni, hogy miket csinal
lehet naivan elni, hogy milyen szep a vilag, vagy meg lehet nezni mindket oldalt (rendorok/maffia) es el lehet donteni kinek melyik a szimpatikusabb
en azt latom, hogy nulla kulonbseg van a ket oldal kozott ilyen teren
milyen erdekes, hogy mindket oldal nemhivatalosan halali jo haverok es ismerik egymast
csak a tv-ben van ez a nagy bunuldozes, (EX)rendorok, katonak vedik a szorakozohelyeket, komolyabb embereket, egy helyekre jarnak szorakozni, egy helyekre jarnak gyurni/kuzdosportot folytatni stb

en nem filmek es a hirado alapjan dontok, hanem azok alapjan, amit lattam
sokan felnek ezektol az emberektol es joggal, mert nem ismerik oket
es pl ott van a haverod, aki beparazott a tasnadi fiatol (ez termeszetes, en is azt tettem volna), de pl ha gyerekkori haverok lettek volna, akkor vajon uaezt gondolna?

nyilvan, ha gyerekori haverok lettek volna,akkor mas a szitu. nyilvan ha neked gyerekkori haverod lenne egy forendor, vagy egy politikus,akkor te is maskepp velekednel.
nekem csak a sarkitott velemennyel van a bajom, hogy pl csak az megy el rendornek, akinek valami baja van a szomszedjaval.
mindenhol vannak simlisek. vannak rendor, bunozo, es politikus ismeroseim is, ezert nem allok senkinek az oldalara. maradok a sajatomen, es nyugodtan alszom ejjelente.
minimalheadz
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2008. január 25. 13:46

minimalheadz írta:elég nagy baj van nálad, ha így látod a világot

nezd isu, szerintem nincs nagy baj
illetve az, hogy te ezt a kerdest maskepp latod, attol nem biztos, hogy velem van a baj
max a vilag mas-mas reszeit latjuk, te a tiedet, en az enyemet
persze ha a hivatalos/tarsadalmilag elfogadott nezetek a mervadoak, akkor igazad van, mert sokan elitelik a bunozest, a bunozoket én NEM
természetesen elítélem az erőszakos bűncselekményeket, nemi erőszak stb ezeket IGEN
ez egy olyan dolog, hogy ki hol nott fol, milyen emberek kozott, miert itelnem el vagy tagadnam meg a barataimat
es visszautalva v-re, igen, ez a nagy nezetbeli kulonbseg kettonk kozott
de nincs ezzel semmi problema, ettol meg beszelhetunk rola
ebben a topicban boven lehet offolni
szoval aki nem ismeri, nem latta sajat szemevel ezeket a dolgokat az eliteli
en amit lattam eddigi eletemben, az alapjan nem tudom es nem is akarok
minden rosszat az o szamlajukra irni, sok olyan ember van mint a tasnadi
akikkel a halando emberek soha nem erintkeznek, nem is fogjak megtudni, hogy miket csinal, persze nem kell oket sajnalni, en sem kifejezetten sajnalom, de nem verem ki ra, ha lecsukjak, mert erted, akkor csukjanak le mindekit: prinz, kulcsar stb , ja de oket mar nem, holott x milliard forintokat loptak, csaltak
lehet naivan elni, hogy milyen szep a vilag, vagy meg lehet nezni mindket oldalt (rendorok/maffia) es el lehet donteni kinek melyik a szimpatikusabb
en azt latom, hogy nulla kulonbseg van a ket oldal kozott ilyen teren
milyen erdekes, hogy mindket oldal nemhivatalosan halali jo haverok es ismerik egymast
csak a tv-ben van ez a nagy bunuldozes, (EX)rendorok, katonak vedik a szorakozohelyeket, komolyabb embereket, egy helyekre jarnak szorakozni, egy helyekre jarnak gyurni/kuzdosportot folytatni stb

en nem filmek es a hirado alapjan dontok, hanem azok alapjan, amit lattam
sokan felnek ezektol az emberektol es joggal, mert nem ismerik oket
es pl ott van a haverod, aki beparazott a tasnadi fiatol (ez termeszetes, en is azt tettem volna), de pl ha gyerekkori haverok lettek volna, akkor vajon uaezt gondolna?
koxbox

Hozzászólás Dátum: 2008. január 25. 13:29

dugó írta:politikusok, meg a korrupt forendorok az igazi gecik itt ebben az országban

:!:
nem csak ott,mindenhol...ennyi

jah igen, ha maffiozo es csak politizals,vis van kozod hozza,muszaj h legyen akkor rabaszhatsz,ha politikus es maffiozo vagy nem baszhatsz ra..ez iratlan torveny..
nalunk a haboru alatt rengeteg minden ment itt, mindeki tudta is,tudja is es sehol semmi...varosomban van olyan aki padlofutest szereltett a haz ele az utcara , h telen leolvadjon a jeg :roll: jol osszeszedte magat es most faj fasz...ezt csinalja,csinalta sok midneki,nem csak itt midnenhol..
"You have big dreams in life. Try your best and you shall achieve them soon. "

"Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket"
Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

Hozzászólás Dátum: 2008. január 25. 13:09

pontosan, pintér volt az igazi maffiozo. eleve ugy lett belugyminiszter hogy folyt ellene eljárás kozokirathamisitásért, és elso fokon simán el is itélték. ez milyen már? utána nevezte ki viktor belugyminiszternek, aztán meg már másodfokon nem merték elitélni, mert hát hogy mertek volna az aktuális regnálo belugymint. bortonbe dugni? amugy is ezzel baszta el a fidesz akkor, hogy ilyeneket megcsináltak.
a legnagyobb patkány politikus bunozo volt, azért kellett kicsinálni tasnádit, hogy rátehesse a kezét a pintér a jozsefvárosi piacra, ami addig a tasnádié volt. ennyi mindossze. a politikusok, meg a korrupt forendorok az igazi gecik itt ebben az országban. ezek a tasnádi félék, ha ártanak is, akkor is egymást kozott, a saját stiklis koreikben csinálják.
tasnádi legalább épitett is valamit, csomo sporteseményt szervezett, jotékonykodott, alapitványokat támogatott, sportegyesuletet csinált, koncerteket, mindenre szerzett pénzt. pintér meg ezek a félék mit csinálnak azon kivul hogy gátlástalanul aljasan bunoznek, meg az ország pénzét huzzák? semmit. koxboxnak igaza van.
és miben tudták végul tasnádit elitélni? onbiráskodásért, meg ilyenekért, mert vissza merte huzni a SAJÁT pénzét, amit sok csicska adosa nem akart visszafizetni, és még nekik állt feljebb, és feljelentették tasnádit. pedig ok is bunozok voltak, és sittre kerultek utána ugyanugy. na ez milyen már? és ebben az országban mindenhol ez megy, ha neked tartoznak, és basszák visszafizetni, még neked kellemetlen, és te járod meg, ha esetleg vissza mered huzni a jogos tulajdonodat.
mindenki csinál stikliket, akinek sok pénze van, egyszeruen ma már nem lehet megmaradni torvényes keretek kozott. naiv idealista, vagy lofaszt se látott a világbol, aki ugy gondolja, hogy igen.
Kép

"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not what puppet makes its laws." (Nathan Mayer Rothschild)
Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. január 25. 11:19

ja beirtal meg koxi elé, neki szántam
minimalheadz
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2008. január 25. 11:18

és ugyan miért?
de szép bauxit! honnan van?
v
Thai Ambassador

Hozzászólás Dátum: 2008. január 25. 11:17

elég nagy baj van nálad, ha így látod a világot
minimalheadz
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2008. január 25. 11:15

bár már erősen OFF lesz, hadd reagáljak.
úgy általában elítélem a bűnözést, legyen az "pitiáner" vagy nagy kaliberű. nem fogom sajnálni egyik maffiózót sem, akit lekapcsolnak, legyen az tasnádi, pintér, vagy a faszomtudjaki.
nem értek egyet a kettős mércével, ugyanúgy le kellene kapcsolni a nagyobb halakat is. de ettől függetlenül nem fogom sajnálni tasnádit, mert "szegénnyel" hogy kibaszott a pintér. ilyen az élet. erősebb kutya baszik. rálépett valaki nagyobb hal tyúkszemére, az meg lenyomta. ez egy ilyen játék, amikor beszállt, tudta, mire számíthat.
egyébként amit pintérről írtál, meg a sok frusztrált faszról, aki aztán elmegy "megmutatni_hogy_ő_mekkora_legény"-nek, teljesen egyetértek. meg a médiával kapcsolatban írottakkal is. csak ugye tudjuk milyen buta a "tömeg" és talán még élvezi is, hogy megvezetik, szopatják. így hát ha ez nem tetszik az embernek, akkor igyekszik távol tartani magát az egésztől.
szerintem értjük mi egymást, kb hasonló is a véleményünk, csak amíg szerinted - legalábbis amennyire ez nekem lejött, de lehet rosszul értelmeztem (ha így van, sorry) - valamilyen szinten cool-ok ezek az arcok, mert van gógyijuk és tökös csávók, addig én mindenet lesittelném.
na bocs az OFF-ért :wink:

ps: pintér ugyanolyan gengszter mint tasnádi, sőt még nagyobb, és rühellem is, ne félj, szal nem a haverom :wink:
v
Thai Ambassador

Hozzászólás Dátum: 2008. január 25. 2:26

v írta:
dugó írta: arrol már nem tehet, hogy kicsit tulnotte magát, és ez szurta pár patkány politikus szemét, és ezért meghurcolták.

azért talán hadd ne sajnáljam már szegény meghurcolt embert...gondolom nem véletlenül lettek megpiszkálva a dolgai.
kicsit az jut így eszembe, mint amikor a maffiás filmekben úgy állítják be magukat a szegény, tisztességben megőszült donok, mintha az erkölcs bajnokai lennének, akiket a mocskos törvény igazságtalanul üldöz. nem mondom, hogy főhősünk egy don, de azért izgalmas dolgokat lehetett róla hallani...

nem kell sajnalni, aki egesz eleteben becsuletes es torvenytisztelo volt, az valszeg utalni fogja, akinek nemi koze van/volt a bunozeshez, ha nem is szereti, de elismeri, mert vmit tudott az oreg
a masik dolog pedig az (bar ezert szinten nem fogod sajnalni v), hogy a kozelet tele van ilyenekkel, lopnak 10 szer annyit mint a tasnadi valaha latott eleteben, de ok erdekes modon nem kerulnek bortonbe, mellettuk van media, akik az ilyen tasnadikbol csinalnak kersztapat, meg a drogos gyerekeket mutatjak, akiket beetetett a gonosz dealer, de csak azert, hogy eltereljek a figyelmet az igazan nagy csalasokrol/lopasokrol/lehuzasokrol
ez kell a sok buta parasztnak, verik a faszukat, amikor a rendorseg "csapast mer a maffiara", es akkor minden 40 eves anyuka nyugodtan alszik, hogy a gonosz elnyerte melto bunteteset, elmegy a templomba, elmond egy miatyankot es minden rendben van

amit en nem szeretek, az a kettos merce, miert lophat el vki milliardokat politikusok segitsegevel buntetlenul, mig egy masik aki 10 millakat huz le olyan emberekrol, akik szinten nem becsuletesen kerstek, ergo a csaladba marad es nem az adofizetok penzet huzzak le
most az o eseteben is max annyiban hibazott, hogy egy olyan emberrel veszett ossze, akivel nem kellett volna, ugye a kis pinter haverod, na akkor ot szereted v?
o ugye nem bunozo? mert ugye pontosan ugy tortent, ahogy dugo mondja, csak jo volt abban amit csinalt, de ugye az "allam" nem turi a konkurenciat
legyel sikeres mo-n barmiben es majd nezd meg, hogyan reagal a kornyezeted
mindenkit csak esz az irigyseg es azt nezi, hol tehet neked keresztbe
nezd meg a tasnadit, ok hogy zsido stb, de tud(ott) elni, volt stilusa, jo noi, bulizott
es nezd meg a pintert, egy kis gyoker kocka buzi feje van, ronda pofaja, eleteben ket oltonye volt kb, ezek azok az emberek, akiket soha nem hivtak meg egy hazibuliba sem, soha nem voltak novel, mindeki verte oket a suliban ..... na es az elfojtott kis serelmei miatt ment rendornek, hogy bosszut alljon azokon, akiket gyerekkoraban utalt
mert ki az aki elmegy rendornek??? sok lelkinyomorek, akikre illik a fenti leiras, igenytelen csorok, akik nem birjak neznik, hogy mig nekik ladajuk van, masok mercivel jatnak es jo noket dugnak
na es akkor majd OK megmutatjak, repafarmerba, meg nike poloba elmennek undercover 12 eves kiskolkoket razziazni, meg 5-6 an megrugdosni egy embert, na ezek a nagy hosok akkor
koxbox

Hozzászólás Dátum: 2008. január 25. 0:00

hát én som lajos miatt dupláznám a büntetését. E!
"The art of tomorrow will be a collective treasure or it will not be ART at all." - Victor Vasarely
lll
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2008. január 24. 23:56

az 151. képen látható masszőr épp ma nyilatkozott a tévében. miszerint ugye nála lakott hónapokig tasnádi és azért rakta ki, mert elkezdett uralkodni a családja felett és a közös üzletükben is átverte. aztán, h ebből mi igaz és mi nem, leszarom. csak csodálkozom, h még nem vette le a közös képeket. :)

amúgymeg olvasta a 8xx. nap a fidesz börtönében c. önéletrajzi könyvét. egy vmi maradt meg, ami most is feltűnt. mi értelme van telebaszni hírességekkel a fotóalbumot. most azért mert spanja som lajosnak, még nem hinném, h vki pusztán ezért ártatlannak, vagy jó embernek tartaná. a könyvben ezen képek nagy százaléka szerepel.

a fórum meg elég furcsa. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bonhard's finest 2008. január 25. 0:00-kor.
"I haven't felt that good since Archie Gemmill scored against Holland in 1978! "
"good first touch is the key here. closing down defenders and look at that volley, like an arrow. top corner, pepe reina see you later!"
bonhard's finest
Az utolsó polihisztor

Hozzászólás Dátum: 2008. január 24. 23:36

dugó írta:
stepfunker írta:
SZÁNALOM:

http://tasnadipeter.com

A fórumot ajánlom figyelmetekbe leginkább :lol:
Fullos nagyon emberünk :rofl2:

ebbe mi a szánalom? az egyik legnagyobb forma, és baszott okos ember. aki nullárol ilyen szintre el tud jutni onerobol, az nagyon tud valamit. képeit végignéztem: '83-ban még egy egyszeru népsport tudosito volt, '85-ben meg már okolvivo eb-t rendezett, és igy tovább... ha csak fele annyi gogyim lenne, mint neki, már boven orulnék, pedig magamat se tartom balfasznak : D
arrol már nem tehet, hogy kicsit tulnotte magát, és ez szurta pár patkány politikus szemét, és ezért meghurcolták.

sztem maskepp velekednel, ha ismerned szemelyesen. egyik jóbaratom, az epp sittról szabadult fiaval dolgozott együtt, akinek kellett legal meló. részletekbe nem mennék bele, de volt pár kellemetlen szituáció. konkrétan bűnözők ember, bármennyire is van gógyijuk.
minimalheadz
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2008. január 24. 23:25

Tényleg boros és bocskor a nevei a két 3-as metró fúrópajzsnak? Mert akkor lassan jön a chuck norris híd is gondolom..
Samöh
TecktonikKilah'

Hozzászólás Dátum: 2008. január 24. 16:37

dugó írta: arrol már nem tehet, hogy kicsit tulnotte magát, és ez szurta pár patkány politikus szemét, és ezért meghurcolták.

azért talán hadd ne sajnáljam már szegény meghurcolt embert...gondolom nem véletlenül lettek megpiszkálva a dolgai.
kicsit az jut így eszembe, mint amikor a maffiás filmekben úgy állítják be magukat a szegény, tisztességben megőszült donok, mintha az erkölcs bajnokai lennének, akiket a mocskos törvény igazságtalanul üldöz. nem mondom, hogy főhősünk egy don, de azért izgalmas dolgokat lehetett róla hallani...
v
Thai Ambassador

Hozzászólás Dátum: 2008. január 24. 14:50

És ő ráadásul hybrid is asszem :D
stepfunker
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2008. január 23. 21:47

Szintén csipázom Tasnádit,de itt jön elő a régi közmondás:

A sikeres vállalkozáshoz három dolog kell:
légy éber, légy stréber, légy héber.......
Golyó
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. január 23. 20:23

stepfunker írta:
SZÁNALOM:

ebbe mi a szánalom? az egyik legnagyobb forma, és baszott okos ember. aki nullárol ilyen szintre el tud jutni onerobol, az nagyon tud valamit. képeit végignéztem: '83-ban még egy egyszeru népsport tudosito volt, '85-ben meg már okolvivo eb-t rendezett, és igy tovább... ha csak fele annyi gogyim lenne, mint neki, már boven orulnék, pedig magamat se tartom balfasznak : D
arrol már nem tehet, hogy kicsit tulnotte magát, és ez szurta pár patkány politikus szemét, és ezért meghurcolták.
Kép

"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not what puppet makes its laws." (Nathan Mayer Rothschild)
Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. január 23. 14:08

Golyó
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. január 23. 13:13

meg csaladi cimere is van..a zene korosztapabol van ha nem tevedek..meg nem tudtam h zsido,nem mintha kulonosebben erekelet volna...kemney,kemeny..fotoalbumot erdemes bongeszgetni :D
"You have big dreams in life. Try your best and you shall achieve them soon. "

"Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket"
Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

Hozzászólás Dátum: 2008. január 23. 12:56

BESÍRÁS:
http://index.hu/video/2008/01/22/reneszanszeve/

Wahorn András :smileslayer: :smileslayer: :smileslayer:

SZÁNALOM:

stepfunker
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2008. január 23. 12:48

Jééézusom..ez vkinek vicces, vagy miért csinálnak ilyeneket???
rUd
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2008. január 23. 5:35

az egész....úgy ahogy van...

http://wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11127661

"Bocs, de ha nem vagy valami fasza dj vagy valami okosság, akkor ne jelölj be légyszi."

Ezt csinálom, mikor dolgozom: Ilonkára gondolok.....
"...a valósággal az a gáz,hogy nincsen hozzá háttérzene. Kérdés, hogy átérzed-e?..."
"...mi a faszom az az internet?..."
Káá
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. január 22. 17:03

Kép
Kép
...::::d(-_-)b::::....
"Kedvenc stilusim a Tecno Hayperspace és a drum end bas." és a "Sunglash is the night"
KépSex, Drugs, Rock & RollKép
Vödi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. január 22. 10:19

Nem olvastam vissza :oops:
Köszönöm a gratut, bár nem tudom, mihez, esetleg, hogy ilyen poénosnak érzem magam? :roll:

szerk: ja, látom, ibcsi is humoránál volt :lol:
nem tudom, mit kell ennyire magadra venni és sértődősködni
na mindegy, pont nem érek rá ezzel foglalkozni
...::: A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek :::... (nietzsche)
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2008. január 22. 10:16

pár sorral lejebb fejtettem ki, hogy nem magammal kapcsoaltban

neked is grat .....
Deeroy
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás