koxbox írta:minimalheadz írta:elég nagy baj van nálad, ha így látod a világot
nezd isu, szerintem nincs nagy baj
illetve az, hogy te ezt a kerdest maskepp latod, attol nem biztos, hogy velem van a baj
persze ha a hivatalos/tarsadalmilag elfogadott nezetek a mervadoak, akkor igazad van, mert sokan elitelik a bunozest, a bunozoket én NEM
természetesen elítélem az erőszakos bűncselekményeket, nemi erőszak stb ezeket IGEN
ez egy olyan dolog, hogy ki hol nott fol, milyen emberek kozott, miert itelnem el vagy tagadnam meg a barataimat
es visszautalva v-re, igen, ez a nagy nezetbeli kulonbseg kettonk kozott
de nincs ezzel semmi problema, ettol meg beszelhetunk rola
ebben a topicban boven lehet offolni
szoval aki nem ismeri, nem latta sajat szemevel ezeket a dolgokat az eliteli
en amit lattam eddigi eletemben, az alapjan nem tudom es nem is akarok
minden rosszat az o szamlajukra irni, sok olyan ember van mint a tasnadi
akikkel a halando emberek soha nem erintkeznek, nem is fogjak megtudni, hogy miket csinal
lehet naivan elni, hogy milyen szep a vilag, vagy meg lehet nezni mindket oldalt (rendorok/maffia) es el lehet donteni kinek melyik a szimpatikusabb
en azt latom, hogy nulla kulonbseg van a ket oldal kozott ilyen teren
milyen erdekes, hogy mindket oldal nemhivatalosan halali jo haverok es ismerik egymast
csak a tv-ben van ez a nagy bunuldozes, (EX)rendorok, katonak vedik a szorakozohelyeket, komolyabb embereket, egy helyekre jarnak szorakozni, egy helyekre jarnak gyurni/kuzdosportot folytatni stb
en nem filmek es a hirado alapjan dontok, hanem azok alapjan, amit lattam
sokan felnek ezektol az emberektol es joggal, mert nem ismerik oket
es pl ott van a haverod, aki beparazott a tasnadi fiatol (ez termeszetes, en is azt tettem volna), de pl ha gyerekkori haverok lettek volna, akkor vajon uaezt gondolna?
nyilvan, ha gyerekori haverok lettek volna,akkor mas a szitu. nyilvan ha neked gyerekkori haverod lenne egy forendor, vagy egy politikus,akkor te is maskepp velekednel.
nekem csak a sarkitott velemennyel van a bajom, hogy pl csak az megy el rendornek, akinek valami baja van a szomszedjaval.
mindenhol vannak simlisek. vannak rendor, bunozo, es politikus ismeroseim is, ezert nem allok senkinek az oldalara. maradok a sajatomen, es nyugodtan alszom ejjelente.