A csókának mindig is világi nagy arca volt, de ez nem sámli
Elképzelem ahogy pl Sven nézegeti a térképet..."bammeg már nem megyek sehova mert mindenhol jártam és nem tapasztalnék újat"
A Cocoon-t irányítani biztos kissebb feladat mint a DC-t.
Az újkor csodáját delegálásnak hívják.
Ha elég nagy vagy akkor a megfelelő emberekkel intézteted a bizniszt nem te ugrálsz...mindegy biztos én látom rosszul.
Egy részlet az amúgy frankó Hoti interjúból:
TT:
Oké, és ha nem a Deadcode-ról beszélünk, hanem rólad, mint dj-ről? Akkor mik a tervek? Van például olyan hely külföldön, ahol nagyon szeretnél játszani, de eddig nem jött össze?
H: A helyzet az, hogy mivel szervezőként részt veszek a Deadcode Produkció nagyléptékű projektjeinek alkotásában és megvalósításában, nem tudok ketté szakadni, nem tudom a dj-zést előtérbe helyezni. Ha csak Horváth Tibor, azaz Hot X dj-karrierjéről lenne szó, és az egész napomat ennek szentelném, akkor nem hiszem, hogy nagy problémát jelentene, fullra rakni fellépésekkel a naptáramat. Vannak olyan kapcsolataim, hogy meg tudnám ezt oldani.
Ebben az évben például lemondtam egy Kuala Lumpurt, egy indonéziai fellépést; a második tokiói felkérésemet. Lemondtam kanári-szigeteki, portugál, bangkoki, és koh-samui ajánlatokat. Ezeken a helyeken én már jártam, nem tapasztalnék újat. Gázsiban ugyanazt kapnám, amit Magyarországon. Épp ezért nem éri meg bevállalni egy hosszas repülőutat oda-vissza két nap alatt. Nagyon sok energiát venne ki, nincs értelme.