Utazás

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2009. március 29. 21:16

STA travelnél amikor megvettem a repjegyem 2hete lapozgattam és
a katalógusban (ami elvihető persze) csomó kvajó dolgot láttam 8)
stepfunker
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2009. március 29. 20:55

nem tudok 1-2 olyan utazási irodát ajánlani, amibe esetleg belefutottatok és úgy ítéltétek meg, h. jó áron nyaraltatnak?
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2009. március 25. 12:31

utána kérdezek, és megosztom Veletek! :wink:
dewfah
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. március 25. 12:30

dewfah írta:egyik spanom azt mondta, hogy Thaiföldre a repjegy Münchenből megvan oda-vissza 100K-ból! Ez igaz lehet?

ha kideríted, mindenképp oszd meg velünk :!:
azt hallottam amúgy, h az airasia akar fapadost indítani, gondolom fra/mun-bkk viszonylatban, de egyelőre a honlapukon nem szerepel (london-kl viszont már van, 500 fontos áron...). münchenbe/-ből viszont csak a lufthansa és a thai airways jár, azoknak a honalpján kellene megnézni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v 2009. március 25. 12:49-kor.
de szép bauxit! honnan van?
v
Thai Ambassador

Hozzászólás Dátum: 2009. március 25. 11:21

Samöh írta:Most néztem Törökországi utazási ajánlatokat (Antalya), valami 90 ezer Ft egy hét, tengerparti négycsillagos hotel + full ellátás + repjeggyel. :o Ebben hol az átverés? Vagy ezek az utak tényleg ennyiért mennek?

ezek az utak tényleg ennyiért mennek
mi most fizetünk be 8 nap Bulgária-Napospartra, 83 ropi, repülővel, hotelban, de csak reggelit kértünk
ez az ár asszem 15%-es mert április 1-ig lefoglaljuk

Júl 1-8 Bulgária
Júl 9-12 Balaton Sound

még bele sem gondoltam, ez mekkora leépülés lesz :twisted:
ajjjajjj :robot:
toga
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2009. március 25. 11:14

egyik spanom azt mondta, hogy Thaiföldre a repjegy Münchenből megvan oda-vissza 100K-ból! Ez igaz lehet?
dewfah
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. március 23. 15:54

ehhez nem tudok hozzászólni, bár arrafele leszünk mi is, mi direkt magic life-os hoteleket kerestünk :oops:
"akit száz embernél több hallgat, az nem menő"
v1k
electronic world, supersonic girl

Hozzászólás Dátum: 2009. március 23. 4:05

Most néztem Törökországi utazási ajánlatokat (Antalya), valami 90 ezer Ft egy hét, tengerparti négycsillagos hotel + full ellátás + repjeggyel. :o Ebben hol az átverés? Vagy ezek az utak tényleg ennyiért mennek?
Samöh
TecktonikKilah'

Hozzászólás Dátum: 2009. március 23. 2:30

http://danielfromhungary.blogspot.com/

nagyon jó ez a blog , egy pár nap alatt kiolvastam :)

ha esetleg ismertek még valami hasonló oldalt, akkor dobjatok már légyszi egy linket, szeretek ilyen beszámolókat olvasni
fer
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. március 19. 11:28

májusban Milánó bnőmmel 3-4 napra repcsivel 8) egy Milan meccs is tervben van :)
amúgy 18 a repjegy kettőnknek oda vissza.. nem rossz :P

ha valaki volt írhatna hogy miket érdemes megnézni.. vagy ha esetleg tud olcsóbb szállást annak is örülnék 8)
Kép
Che Che
Fifa 07 player

Hozzászólás Dátum: 2009. március 19. 9:46

jövőhéten 3 napos városnézésre megyünk Prágába jeje :heart: :beerchug: 8)
De szarul nézel ki,iszol te eleget?? :twisted:

Kép
..::CiNu::..
KisSzivacska

Hozzászólás Dátum: 2009. március 17. 0:29

azert errol nincs szo :P :wink:
filozom is,h mikor vegyek yent - most,h viszonylag "megerosodott" a forint v esetleg jovo hetfoig/keddig kitart ez a tendencia...
"They are the best team we have ever played." Sir Alex Ferguson
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Tartózkodási hely: between sky garden (bal)i, bangla road (phuket), and bonyhad

Hozzászólás Dátum: 2009. március 16. 1:42

ha nincs kedved japánba menni, én szívesen bevállalom :P :wink:
v
Thai Ambassador

Hozzászólás Dátum: 2009. március 16. 0:44

uhh,olyan nosztalgiam lett ma dk-azsia irant,h naon sulyos... kulonosen ket hely utan: bali,angeles. es naon messze meg a jovo januar... az a durva,h 26an megyek japanba,de nem hoz annyira tuzbe 8egyelore),mintha dk-azsiaba mennek...
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. március 11. 11:24

mégis kimarad a belgrádi kiruccanás, ezért:

ELADÓ!

1db 'Beograd-Spezial' vonatjegy, március 26-ig felhasználható:
Budapest - Belgrád - Budapest viszonylatra. (retúr)

MÁV ár: 7410 HUF
Kristóf ár: 5000 HUF

ha érdekel, dobj mailt / pü-t. ;)
Kép
Kristof
Special Bot Hunter

Hozzászólás Dátum: 2009. március 9. 18:51

burma engem buddhizmus szempontbol erdekelne. azok alapjan,amiket olvastam rola,buddhista emlekekben - es jelenben - keves gazdagabb hely van a vilagon.
ha fulledt azsiai hangulatokat szereted,fulop szigetek naon bejonne. teny,szingapurnak van steril oldala,de annyira sokarcu,h annyira nem zavaro. es akkor a gasztronomiarol meg nem is beszeltunk. geylang pedig naon komoly (es nemcsak a kurvak miatt,bar teny,h nelkuluk nem lenne az,ami.)
a durva vietnammal kapcsolatban,h pont ott ereztem,h egyelore meg jocskan le vannak maradva,de annyira dinamikusnak tunik az orszag (kulonosen a deli resze),h cseppet se lenne meglepo,ha 10 ev mulva elottunk jarnanak. viszont a legszarabbul ott beszelik az angolt,kb. erthetetlenul. azt hittem,h franciahoz is konyitanak vmit - igaz,dien bien phu regen vt -,de ehhez kepest hueban talalkoztam 1 csajjal,aki tudott.
angkor spiritualizmusat kiterjesztenem egesz kambodzsara. buddha (pozitiv) szellemet sehol mashol nem ereztem annyira,mint ott. egyebkent,ha angkor spiritualizmusa bejon,borobudur is tetszene (igaz,sokkal kisebb,de megiscsak a vilag legnagyobb buddhista sztupaja + csodalatos kornyezet,tavoli hegyekkel).
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. március 9. 18:34

igen, voltam észak-thaiföldön. chiang rai-ban és az arany háromszögben. meg átugrottunk laoszba is kicsit (fél órára :lol: ). az északi rész egészen más, mint bangkok vagy a szigetek. az arany háromszögben doi tung tuti hely, fent a hegyekben, meg az ópium múzeum, na az nagyon profin meg van csinálva.
én is thaifölddel kezdtem, egyből szerelem is lett. bár bangkokot 3 napig úgy utáltam, h majdnem hazajöttem. de aztán megértettem a thaiokat. a másik ilyen nagy szerelem (és az egyből) kambodzsa. angkor-nál fantasztikusabb és spirituálisabb hely kevés van szerintem a világon.
vietnám érdekes ország, szerintem ha egyszer teljesen nyitnak, überkomoly lehetőségek lesznek ott. még befektetésnek sem lenne hülyeség, mivel több ezres vietnámi értelmiségi réteg van, akik beszélnek magyarul (mivel ide jártak egyetemre). dehát...
nekem szingapúr kicsit steril, főleg pl bangkokkal összehasonlítva. még geylang csak-csak, ott legalább van élet, de a belvárosban este kb semmi. a konzumerizmus mekkája, ez kétségtelen, és amit ott nem kapsz meg, az nincs. de hiányolom a pörgést, az igazi trópusi ázsiai fülledtséget :)
burmától én is tartok, de azt mondják, nem olyan vészes. beszéltem még 2007-ben egy ausztrál csajjal, ő egy barátnőjével volt burmában, és semmi bajuk nem volt. igaz, off-the-track, de ha valaki azt szereti, akkor tuti.
v
Thai Ambassador

Hozzászólás Dátum: 2009. március 9. 17:48

sztem tuti el fogok menni langkawira. mondjuk,hosszu ut lesz kuala lumpurtol a korall tengerig :wink:

bangkok szinten bejon,teny,h kuala lumpurban a petronason es a hindu barlangon meg 1-2 gyarmati stilusu epuleten kivul nincs sok latnivalo,viszont fantasztikus a hangulata. az is teny,h a buddhizmus szimpatikusabb,mint az iszlam,de pont malaysiaban es indoneziaban erzed azt,h a lakossag tobbsege ugyan muzulman,de megsem muzulman orszagban jarsz. ugyanakkor pl. brunei is jo hely,pedig ott meg arabul is ki van irva minden (kozben a kutya sem beszel arabul...) egyebkent thaifoldet kb. odateszem,mint a fulop szigeteket. naon kellemes helyek ezek. csak jok,meg jobbak vannak.
thaifoldbol nekem az eszaki resz+burma es laosz van meg hatra. arra jartal :?: sztem majd ket ev mulva iktatom be,remelhetoleg addig burmaban is rendezodnek a dolgok. 1ebkent a dk-azsiaval torteno ismerkedest legjobb thaifolddel kezdeni. es utana fokozatosan megismerkedni a "vadabb" helyekkel. 1ebkent erdekes modon dk-azsiaban csak vietnamban (annak is az eszaki reszen) talalkoztam simlisekkel. tavaly 1 hanoi szallodaban egyszerre vettem meg 1 hanoi-hue vonatjegyet,huei szallast,hue-saigon repjegyet,3 napos ha long bay kirandulast (nah,ha vmi naon sulyosan nem evilagi latvany meg arrafele,akkor ha long bay+ cat ba az). annal a vasarlasnal csavo atvagott kb. 30-40dollarral.

indoneziaban javan es balin vtam. 1 alapdolog van: jakartat nagy ivben elkerulni. javan yogyakartaban vtam 4 napot,az gyonyoru+borobudur es prambanan ott vannak a kozeleben. indonezia amugy oan,h egyszer ugy is megerne odamenni,h csak indonezia,de akkor szumatratol nyugat papuaig minden.

orulok,h van a forumon vki,aki ugyanugy bele van szeretve dk-azsiaba,mint en :D amugy - bar ez eddig is kiderult - nekem szingapur a nagy szerelem.
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. március 9. 14:07

dr. oborzil fasanova írta: pot az underwater world erdekelne leginkabb. eleg jokat olvastam rola. egyebkent nekem malaysia alapbol jobban bejon thaifoldnel. thaifold is szuper,de az igazan zsenialis helyek delebbre vannak tole: malaysia,szingapur,indonezia. ha meg komoly tortenelmi emlekek,akkor angkor v (lejjebb) borobudur. 1ebkenr megneztem,2es fel ora hajout penangtol. ha mar szoba jott: KL - penang - (most mar langkawival egyutt,thx) - szumatra (toba to) - celebesz (torajak) - flores (+komodo termeszetesen) - bali 8ott csak bulizni 2-3 napot,iden alaposan bejartam)- eszak ausztralia (darwin es kornyeke, cairns es kornyeke) - szingapur tervezek jovore. remelem ossze is jon,de nyilvanvaloan lesznek,amiket kihagyok majd belole. de nagyjabol ez lesz a focsapas

az underwater world nagyon jó, mi egy egész délelőttöt bolyongtunk benne. (és ott vettem a fasza nautica napszemüvegemet, amit vietnámban sikeresen elhagytam :() ha tényleg komolyan gondolod langkawit, akkor tudok ajánlani egy frankó szállást. kis hely, egy gyönyörű trópusi kertben, kis bungalókkal. már egy barátnőmnek is ajánlottam, ők is nagyon elégedettek voltak vele.
a thaiföld vs. malajzia témához: nekem thaiföld a nagy szerelmem (gondolom ez már nem titok :P), fejlettebb az idegenforgalmuk, és kevésbé szemetes, mint malajzia. malajzia viszont - tény - sokszínűbb, pont a multikulti jellege miatt. msá jellegű látnivalók vannak. bangkokban pl. sokkal több a látványosság, mint KL-ben. indonéziára lennék még kíváncsi, van is oda egy meghívásom, de jövőre szerintem thaiföld lesz megint a cél, mert már nagyon hiányzik :oops:
v
Thai Ambassador

Hozzászólás Dátum: 2009. március 7. 18:06

tudom tudom, jövőre majd görögország :P
v1k

Hozzászólás Dátum: 2009. március 7. 17:53

:fist: :mrgreen:
stepfunker
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2009. március 5. 19:07

ja hogy van ilyen topic, el is felejtettem
szept 20-tól Törökország 8) 8) 8)
Kép
v1k

Hozzászólás Dátum: 2009. március 5. 13:00

chillout.rs oldalon nézzél szét a kalendarba, hátha találsz valami érdekeset, bár tényleg a Sven party a legjobb
voltak is már innen a fórumról olyanok akik voltak kint Belgrádban Sven-en
Kép
Jean Trevor
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2009. március 5. 11:44

jaja, ez a cocoon event elég csábító,
de itthon meg akkor lesz therapy és az most jobban vonz. :D :vamp: :twisted:
Kép
Kristof
Special Bot Hunter

Hozzászólás Dátum: 2009. március 3. 17:14

kivancsisagbol megneztem, ha talalnek jegyet, milyen buliba mennek. sok mindent nem talaltam magamnak, de teged gondolom ez jobban erdekel: http://www.last.fm/event/854907
gyurmapok
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás