a katalógusban (ami elvihető persze) csomó kvajó dolgot láttam

dewfah írta:egyik spanom azt mondta, hogy Thaiföldre a repjegy Münchenből megvan oda-vissza 100K-ból! Ez igaz lehet?
Samöh írta:Most néztem Törökországi utazási ajánlatokat (Antalya), valami 90 ezer Ft egy hét, tengerparti négycsillagos hotel + full ellátás + repjeggyel.Ebben hol az átverés? Vagy ezek az utak tényleg ennyiért mennek?

dr. oborzil fasanova írta: pot az underwater world erdekelne leginkabb. eleg jokat olvastam rola. egyebkent nekem malaysia alapbol jobban bejon thaifoldnel. thaifold is szuper,de az igazan zsenialis helyek delebbre vannak tole: malaysia,szingapur,indonezia. ha meg komoly tortenelmi emlekek,akkor angkor v (lejjebb) borobudur. 1ebkenr megneztem,2es fel ora hajout penangtol. ha mar szoba jott: KL - penang - (most mar langkawival egyutt,thx) - szumatra (toba to) - celebesz (torajak) - flores (+komodo termeszetesen) - bali 8ott csak bulizni 2-3 napot,iden alaposan bejartam)- eszak ausztralia (darwin es kornyeke, cairns es kornyeke) - szingapur tervezek jovore. remelem ossze is jon,de nyilvanvaloan lesznek,amiket kihagyok majd belole. de nagyjabol ez lesz a focsapas

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég