Tide írta:Én is találtam 70ért törököt, ráadásul 24-i indulással. ...
Szerk: + kartagohoz meg még mittoménmihez van 10%os kedvezmény is
jasszgeri írta:ferkó ez eu-ban necces, csak a malévet ismeri.
3 embernek a legolcsóbb alternatíva 161k. nekem ez soknak tűnik egy ferihegy-lutonra.
Tide írta:Czimtom... azért ha bevállalnátok egy egyhetes kocsis felfedezős tengerpartos távutazást, szóljatok
jasszgeri írta:leginkább kf-től kérdezném, de ha vki megelőzi, nem sértődöm meg:
tehát melyik is az az oldal, ami kidobja a legolcsóbb járatokat, h beírom az úticélt.
(jelen esetben bp. - london)
jasszgeri írta:leginkább kf-től kérdezném, de ha vki megelőzi, nem sértődöm meg:
tehát melyik is az az oldal, ami kidobja a legolcsóbb járatokat, h beírom az úticélt.
(jelen esetben bp. - london)
Tide írta:Horvátországba alap, vagy mondjuk egy 3-4 napos frankfurti, római kiruccanásnál is alap volt, de ha má repülő, pihenés, tengerpart és egy hét minimum, akkor lehet az iroda a jobb megoldás, nem?
Tide írta:Horvátországba alap, vagy mondjuk egy 3-4 napos frankfurti, római kiruccanásnál is alap volt, de ha má repülő, pihenés, tengerpart és egy hét minimum, akkor lehet az iroda a jobb megoldás, nem?
dr. oborzil fasanova írta: nem szoktam utazasi irodakkal utazni,ugyh szemelyes tapasztalataim nincsenek.
Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: bonhard's finest, Google [Bot], henrik, Scream valamint 3 vendég