Utazás

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 21:17

gyertek törökországba, szept 20-án indulunk mi is 8) :wink:
"akit száz embernél több hallgat, az nem menő"
v1k
electronic world, supersonic girl

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 17:46

Tide írta:Én is találtam 70ért törököt, ráadásul 24-i indulással. ...
Szerk: + kartagohoz meg még mittoménmihez van 10%os kedvezmény is :)

na, kartagohoz van 9% dolgozói kedvezményünk az akciós árból is, + van last minute, szeptemberben 70 körül lesz + illetékek
aszongya munkatársam, hogy jó kis hely (Alanya) és lehet ott is bérelni minden sz*r járművet :) és nagyon fullos üres partszakaszokat lehet felfedezni... hmmm 8)

variálok még egy kicsit, de valami lesz 8)
Görög meg majd ráér jövőre, ha már ennyi évet kibírtam :)
...::: A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek :::... (nietzsche)
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 13:17

www.facebook.com/HiFlyOfficial

2013.05.25. HI!FLY & HAIRY pres. RAY OKPARA
https://www.facebook.com/events/478205245584246

2013.06.15. HI!FLY Summer Vibes @ ChaChaCha (free entry)

2013.07.05. HI!FLY Summer Vibes w/ KAROTTE @ ChaChaCha
Alfonz
FőFikagép

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 13:06

jaja a dohop már barátibb. köszi! :)
gondolom a másik meg a nagyobb távolságokra van.
kéne csinálni a kettőből egyet és meggazdagszunk. :D
"I haven't felt that good since Archie Gemmill scored against Holland in 1978! "
"good first touch is the key here. closing down defenders and look at that volley, like an arrow. top corner, pepe reina see you later!"
bonhard's finest
Az utolsó polihisztor

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 13:04

jasszgeri írta:ferkó ez eu-ban necces, csak a malévet ismeri.
3 embernek a legolcsóbb alternatíva 161k. nekem ez soknak tűnik egy ferihegy-lutonra. :)

azert mondom,h tanacstalan vok europan belul...
"They are the best team we have ever played." Sir Alex Ferguson
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Tartózkodási hely: between sky garden (bal)i, bangla road (phuket), and bonyhad

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 13:03

dohopot nézd, Gergő :wink: az kimondottan erre van :)
...::::d(-_-)b::::....
"Kedvenc stilusim a Tecno Hayperspace és a drum end bas." és a "Sunglash is the night"
KépSex, Drugs, Rock & RollKép
Vödi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 13:01

ferkó ez eu-ban necces, csak a malévet ismeri.
3 embernek a legolcsóbb alternatíva 161k. nekem ez soknak tűnik egy ferihegy-lutonra. :)
"I haven't felt that good since Archie Gemmill scored against Holland in 1978! "
"good first touch is the key here. closing down defenders and look at that volley, like an arrow. top corner, pepe reina see you later!"
bonhard's finest
Az utolsó polihisztor

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 12:57

Tide írta:Czimtom... azért ha bevállalnátok egy egyhetes kocsis felfedezős tengerpartos távutazást, szóljatok :D

Mindenképp! Ez augusztus mésodik felében már körvonalazódni fog!
"we are blind believers and weekend lovers"

http://www.soundhead.hu
Czimtom
Harder, Better, Faster, Stronger

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 12:56

köszi. :)
bonhard's finest
Az utolsó polihisztor

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 12:55

jasszgeri írta:leginkább kf-től kérdezném, de ha vki megelőzi, nem sértődöm meg:
tehát melyik is az az oldal, ami kidobja a legolcsóbb járatokat, h beírom az úticélt.
(jelen esetben bp. - london)

http://www.go.hu/repjegykereso - itt szoktam nezelodni,csak azert vok gondban,mert tengerentuli jaratokra tuti,itt talalod a legolcsobb arakat (mondjuk,airasia olcsobb),de europan belul passz,nem naon szoktam nezegetni utobbi evekben...
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 12:46

jasszgeri írta:leginkább kf-től kérdezném, de ha vki megelőzi, nem sértődöm meg:
tehát melyik is az az oldal, ami kidobja a legolcsóbb járatokat, h beírom az úticélt.

www.dohop.com
Mi ezt használtuk és most is szerintem a legjobb :-)
"Kedvenc stilusim a Tecno Hayperspace és a drum end bas." és a "Sunglash is the night"
Vödi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 12:35

Végülis szervezett útnál ugyanúgy lehet autót bérelni, illetve ha az út szervezett akkor lehet robogót is mert a cuccodat meg a fenekedet szállítják mindenhova, vagyis reptér-szálloda viszonylatban.
Ettől függetlenül sajnos sehogy nem jön ki olyan ár, ami idén elfogadható lenne, szóval lehet "marad" az autós megoldás és Horvátország. Ettől függetlenül lesz még nyár 8) Persze még nézelődöm mindenhol és minden lehetőséget, aztán meglátjuk, tulképpen bármelyik is lesz, ráérünk a végleges döntéssel indulás előtt pár nappal. (kivéve amit tegnap este írtam, de ugye az kilőve most..) Az a 70 úgyis lesz 100 is, de akkor már legyen olyan, hogy jólérezzük magunkat, szép helyen vagyunk és nem azon kell gondolkodni, hogy száraz zsömlét vegyünk-e vacsorára vagy mi? :)
Czimtom... azért ha bevállalnátok egy egyhetes kocsis felfedezős tengerpartos távutazást, szóljatok :D
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 12:34

leginkább kf-től kérdezném, de ha vki megelőzi, nem sértődöm meg:
bonhard's finest
Az utolsó polihisztor

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 12:32

Atis, Czimtom, maximálisan igazad adok nektek :)

Szintén ilyen nyaraló vagyok, mint Czimtom :wink:
Vödi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. július 23. 12:01

Tide írta:Horvátországba alap, vagy mondjuk egy 3-4 napos frankfurti, római kiruccanásnál is alap volt, de ha má repülő, pihenés, tengerpart és egy hét minimum, akkor lehet az iroda a jobb megoldás, nem?

Jaja, repülős út éppen lehet más. mondjuk én nem szeretem a szervezett utakat. Nekem ne mondja meg senki hol lesz nekem jó. Egy hétig egy helyen megőrülnék. Szeretem felfedezni az eldugott öblöket strandogat, írtózom a hering tengerparttól és a medence körül több százan napozós helyektől. :) Ami autóval elérhető és nem csak pár napra megyek akkor úgy is elvezetek addig, egyrész maga az utazás is egy külön élmény másrészt teljesen mobil vagyok. Nem az van hogy leraknak egy szálloda előtt és pihenjél bazze. Természtesen a városlátogatások ez alól kivételt képeznek, mert a tömegközlekedés miatt felesleges autóval menni.

Czimtom

Hozzászólás Dátum: 2009. július 22. 23:43

Nah, beszéltem ma apuékkal, ők szeptemberben mennek Bulgáriába. Szállást a booking.com-on néztek, repcsi wizzair. Néztem én is így, Krétára. Rep 36e vagy 33e/fő, oda-vissza, cakumpakk, szeptben. Szállás reggelivel sok van már 175-250euróért, mindez 2 főre, 7éjre, AI felár 13juró, ahol van. Azt beszéltük, hogy érdemes autót vagy robogót bérelni és bejárni mindent. Ha nem is 70ből, de olcsón kijöhet így egy fullos út.
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2009. július 22. 23:37

szerintem nagyobb értékű utaknál van értelme magadnak szervezni.
repjegyet csak szerencsével tudsz egymagad olcsón szerezni, bár pár hete pont a malévnál volt ilyen akció (26600 huf jópár európai nagyvárosba, oda-vissza, illetékellel együtt). egy utazási iroda legtöbb esetben jobb alkupozícióban van mint te, pont ezért tud viszonylag jobb áron megszerezni szállodát, repjegyet (inkább utóbbira igaz), nem is beszélve sok esetben a transzferekről.
persze ha szerencséd van, és jól kifogsz mindent, akkor lehet megspórolsz 10e ft-ot, amit aztán vagy elvisz a külföldre telefonálgatás vagy az esetleges transzferprobléma.
Én azt mondom, nagyobb értékű utazáskor (mondjuk 500e ft felett) alap, h megéri magad szervezni, de ilyen 100-150 ezres tételeknél, felesleges.

persze, ilyen hosszúhétvégés városlátogatásokat ne soroljunk ide :)
"keresem a másik végletet,....a színtiszta őrületet"

"Mi még Kínával is versenyképesek leszünk, ha végig tudom csinálni azt a gazdaságpolitikát, amit elindítottam"
Atis
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. július 22. 23:16

Tide írta:Horvátországba alap, vagy mondjuk egy 3-4 napos frankfurti, római kiruccanásnál is alap volt, de ha má repülő, pihenés, tengerpart és egy hét minimum, akkor lehet az iroda a jobb megoldás, nem?

sztem az iroda sohasem jobb megoldas,bar az is teny,h macerasabb,ha te intezel mindent+ tul sok last minute repjegybe sem botlottam meg (igaz,nem is kerestem,mert minimum 3 honappal,de inkabb fel evvel utazas elott megveszem a repjegyeket)

viszont a szallodanal erhet kellemetlen meglepetes,ha utazasi irodaval mesz. a masik tenyezo: ha a vilag masik reszeben vagyok,a magyar az utso nacio,akivel talalkozni akarok. ha veletlenul hallok magyar szot vhol,tovabbmegyek. viszont,ha utazasi irodaval vagy,eleve sok hulye magyart kell nezned,plusz naon olcso utakra eleg sok suttyo is benevez
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. július 22. 21:35

Ha egy 10-esért elvisznek aznapi foglalással másnap Nyugat-Európába, akkor nekem nincs gondom azzal a 2 órás állással.
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2009. július 22. 16:40

nem tom volt-é? beszartam rajta

http://index.hu/gazdasag/kipukkadtlufi/2009/07/06/allohelyek_is_lehetnek_a_ryanair_gepein/

odaszíjazom magam a padlóhoz, vagy az egyik karfához? beszarok.
Meg te viszed ki a csomagodat a géphez?? És akkor felpattan az egyik utas és dobáljuk fel neki a csomagokat???

Ma annyi hülyeséggel találkoztam a neten 8-O
Elég magasan van már az ingerküszöböm, de ma megint megálliptottam, hogy rendkívül idióta világban élünk.
Sombi
Házi Troll

Hozzászólás Dátum: 2009. július 22. 16:32

Horvátországba alap, vagy mondjuk egy 3-4 napos frankfurti, római kiruccanásnál is alap volt, de ha má repülő, pihenés, tengerpart és egy hét minimum, akkor lehet az iroda a jobb megoldás, nem?
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2009. július 21. 23:18

dr. oborzil fasanova írta: nem szoktam utazasi irodakkal utazni,ugyh szemelyes tapasztalataim nincsenek.

Hasonlóan vagyok ezzel én is, sokkal inkább preferálom a saját szervezésű utakat.

Czimtom

Hozzászólás Dátum: 2009. július 21. 22:29

70e-ert azert nem lesz konnyu jo last minute utat talalni. kollegam tavaly jart 1 ienen torokorszagban,eleg rosszakat meselt rola. nem szoktam utazasi irodakkal utazni,ugyh szemelyes tapasztalataim nincsenek.

btw,a szokasos korokon (a nemcsak azsiara vonatkozo asiatravel,asiaroom stb.) kivul meik honlapon lehet szerintetek legolcsobban hotelt foglalni,last minute is jo (szeptember elejere kell) :?: nem szoktak ien gondjaim lenni,de most elvok akadva.
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. július 21. 21:56

tui, amazon tours, best reisen, karthago - viszont sok akciót ki sem raknak netre, érdemes folyamatosan érdeklődni telefonon.
én a helyedben akár várnék szeptemberig, akkor már bőven utószezon van, és az árak tuti lemennek, bár akkor már görögország kiesik.

ha ciprus akkor pedig bluetravel. ode mehetsz szeptember végén is, akkor van kb 30-32 fok :wink:
"keresem a másik végletet,....a színtiszta őrületet"

"Mi még Kínával is versenyképesek leszünk, ha végig tudom csinálni azt a gazdaságpolitikát, amit elindítottam"
Atis
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. július 21. 21:31

szerintem most is van egy csomó brutál jó nő amsban. ami nem teccik h egyre több a retkes cigányribanc. "JANIKA" feliratú tetkó a derékon kibaszta a biztosítékot
M
LPD agent

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás