Szia Sunny!
Meghallgattam a Sterbi Remixed. Mivel nem sokat aludtam ma sem inkább nem mondok semmit a vocál és a zene kapcsolatáról, viszont maga az instrumentál és a hangok kidolgozása tökéletes. Legalábbis afelé halad
Enter The Dream: ÁÁÁÁÁÁÁáhhhh... Nagyot üt

Cseppet Germán-Trances irányvonalas, de az nem baj. Szépek a hangok, jól van összerakva, egyszerűen gyönyörű. Biztos, hogy nem egy profi szállt le köreinkbe?
Ja egyébként Egy kis Felhívás: Tervezek egy Mixparade Volume akárhányat, még nemtom, hogy a második vagy a harmadik lesz

Hungarian Edition kiadás lesz és kizárólag MAGYAR ifjú tehetségek zenéit szeretném összemixelni. Egy-két Trance Generation zene, Hardtech szám már kiszemelt. + A Free-e-sek között is vannak jelöltjeim szép számmal, na meg persze Geropapa Lost in Heaven-je és Outsideék egy két száma is esélyes lenne, hogyha utóbbi normálisan masterelné. Ugye-ugye?
Annyi kitétel lenne, hogy dobbal legyen felvezetve és dobbal végződjön, hogy ne legyen olyan nehéz kevergetni
Sunny Lax Short Club Mix stilusa erre tökéletes és engedélyt kérek használni a zenédet a mixalbumra. Nameg persze hogyha van még azokat is szivesen meghallgatnám..
Más: Megkeresett egy csávó a vendégkönyvemben evvel a szöveggel:
Hello!
Nagyon tetszenek a zenék,amiket csinálsz.Léhógyzószíves,hívj fel a következő számon,és ha gondolod,egy számod szerepelhet egy albumon.Új,tehetséges előadókkal foglalkozom és szmost keresek újakat.Nagyon sok fantázia van benned.Légyszyves hívj fel!Előre is köszönöm.Byby.
Roli v.
Na most a problémám az, hogy se telefonszámot se mail cimet nem irt, igy nem tudom felvenni vele a kapcsolatot, pedig igazán kecsegtetőnek tűnik az ajánlata a számomra
Hogyha sejti valaki, hogy ki lehet ez a Roli v. kérem jelezze felém. Köszönöm!
Code várom a saját zenéid, ha van valami új.