Saját számok, mixek és remixek

Hozzászólás Dátum: 2003. július 13. 22:59

Najó leszokom a melankólikus dallamokról, mert nem vagyok én Depressziós :) Bár tényleg nem a legjobb a kedvem mostanában, persze azért napi 14 óra nevetés igy is belefér :wink: Aztán reszkessetek, mert felújitom a Music is The Drug-ot aztán készülget még vagy 4 zene, épp ez a baj, hogy túl sokra koncentrálok egyszerre, ezért nem adok bele mindent. Szóval hajrá hajrá, majd jelentkezem :) :wink:

Sunny Mingyárt meghallgatom. Code flash a Presser Gábor Mixed és majd jó lesz a Mixparade is. Egy kis vocál nem kéne a Presser zenébe? :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 13. 22:19

Szerintem jó ez a Fatboy remix, egyedi megoldások.
Ahogy hallom nem sok minden van benne mégis rendesen megturbózza a számot. :wink:

Én is bedobok egy mixet a közösbe :!:
Még alakul, de talán lesz belőle valami.

http://members.chello.hu/code79/presser_gabor_-_la_baletta_no_2_(code_79_remix).wma

Várom a kritikákat :idea:
Code 79
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. július 13. 20:37

Kössz a tippet Outside! Már regisztráltam is! :)
akkor:
http://free.x3.hu/sunnylax/zene
Tehát Fatboy Slim - Star 69 Remix aktuális. :)
Egyébként ma kezdtem el. Úgy nézzétek, hogy ez még csak egy kezdetleges verzió! :D
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 13. 20:12

jah már rájöttem enter the dream az 178 kb os csak a teljes file méretét írta ki letöltéskor :)
OUTSide T. L. E.
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. július 13. 20:12

Sunny < nekiálltam letölteni ami a weboldaladon volt ;)

egyrészt nemtudom hogy sikerült felraknod 5.6 mb os mp3 t mivel freeweb re maximum 1 mb os fileokat lehet felpakolni legalábbis régen csak azt lehetett..

valszeg ezért törlödik le egyből amit felraksz mert nagyobb mint a megadott határ és akkor azt automoatikusan törlik...

regisztrálj tárhelyet x3 nál 40 mb os tárhelye van és nincs file korlát :wink:
OUTSide T. L. E.
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. július 13. 19:38

Nem tudtam föltölteni a Fatboy Slim Remixet. :-(
De mért van az, hogy feltöltöm és automatikusan letörlődik? :roll:
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 13. 19:33

Szasztok! :)
Meghallgattam az EnTrance-et. Már megint ez a melankólia. :) Nemtom. Ez nekem nem bejövős. Viszont az 1:39-nél kezdődő szintis résztől még igy is lehidaltam! :wink: :) Szerintem sokkal többet ki tudnál hozni ezekből a számokból.
Én unalmamban csináltam egy Fatboy Slim - Star 69 remixet. :)
Akinek van kedve, hallgassa meg.

http://sunnylax.fw.hu/zene
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 12. 23:29

Haverom véleménye a Halandzsáról :lol:

Na csöcs!!!!!!!

Meghalgattam a számod.EZ VALAMI ISTEN NAGY!!!!!!!!!!!
Ezzel még befuthatsz.
Én is írtam szöveget csak zene kéne mellé.
Majd kérek a Bácsi-tól, az ő ˝Pálászos˝multjával és a több éves
Liverpool-beli Cream club-os rutinjával ez neki simán megy.
Mondom ezt a számot népszerűsítsd!!!!!!
Még király lehetsz!!!!!

AL DZSAZÍRA THE KING!!!!!!!!!

Írjá...

Na csá!!!
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 12. 21:41

Milyen Sámli? :roll: :)

Kapsz egy Tas-Leet, ha bántod a családomat :lol:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 12. 21:36

Jah. Nekem is új lesz ez a HC. 5 perces meló volt amit hallottatok. A szöveget szétcincálom, dob marad, már csak a többi HC hangszer kell haveroktól :twisted:

Pimpi: ne sámli :D :D
Code 79
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. július 12. 21:30

Előszőr is! Félelmetes, hogy mennyi jó nő rohangál Budapest utcáin. Nehéz így barátnőt tartani :)

Másodszor. Ez az alap 115 bpm, lasabb ne legyen szerintem, de 120-nál sem kéne gyorsabbnak lennie, pár arab halandzsán nagyon pörög a nyelvem. :D Kéne szerezni valami embert aki tud arabul. Ok csinálj alapot, max addig halandzsázok, amik király lesz. Ja és rájöttem, hogy a Giros Árus arab, lehet lenézek hozzá :lol:

Akarok ilyen szláv halandzsát is, arra meg csinálj valami kecskepásztor zenét :lol: Egyébként az Ahmedes refrén szerű rész tényleg nem olyan szar, csak elinditottam a részletet fruityban és nyomtam rá mikrofonnal és csak egyszer próbálkoztam, ahhoz képest nem is olyan szar nem? :twisted:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 12. 19:10

Sunny köszi ;)
Pimpi < halandzsa tényleg üt :) valami jókis alap kéne rá ilyen panjabis csináljak valami ilyesmit neked ? 8) csak mond hány bpm re aztán alkotok ilyen arab etnikus zenét :D
OUTSide T. L. E.
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. július 12. 17:30

Hú srácok! Mivan veletek? :lol: Hátast dobok. Nagyon ki vagytok vetkőzve magatokból. :)
Pimpi! Nagyon durva!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szétröhögtem az agyamat. Viszont 1:17-től (az Ahmed-ahmed-es résztől :D) egész türhető. Komolyan. Ilyen Panjabi Mc-s feeling. :)
Code hardcore-ja f*sza. De szerintem a hardcore + a folyamatos szövegelés nem túl jó párositás. Szerintem inkább maradj meg a megszokott stilusodnál! :wink: :D
Outside r'n'b-s rap alapja elég komoly. Ha azt a rap-csapatot nem fedezik fel, az nem a te hibád lesz! :wink: :)
Lehet, hogy nekem is kéne valami új...de rap-elni tuti nem fogok! :)
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 12. 15:50

Outside Nem lesz rossz :)

De mi az, hogy nem képesek maguknak zenét írni? :)

Én is szívesen írnék valami együttesnek rap zenét. Bár Horvátországban írtam egy elég extrém szöveget, majd megcsinálom zenévé, nagyon komoly lesz :lol:

Egyébként, hogy tetszik az arab halandzsa? :D

Code te sem vagy normális az is biztos :twisted: :wink:

Egyébként erre, hogy lehet táncolni? Ahogy Hardtech mondaná: Erre már helyben kell futni :lol: Különben meg jó lesz :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 12. 15:22

nah ha már itt tartunk akkor
http://free.x3.hu/noise1/rap.mp3

egy rap csapatnak lesz csinálva kicsit rnbs beütésű

várom a véleményeteket ;)
OUTSide T. L. E.
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. július 12. 15:04

hehe :D :shocked!: így hallgattam :D bár sok változás nincs rajta csak a dobok ;) de hajrá ..

igaz nekem ami 150 felett van az már gyors ;D
OUTSide T. L. E.
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. július 12. 14:42

Nah, nekiálltam valami extrémnek.
Még csak az alapokat csináltam meg hozzá, de reményeim szerint nagyon dúúrva lesz :lol:

Tessék meglesni:

http://free.x3.hu/tgw2003/tgw2003.html

A legalsó link lesz az :wink:

200 BPM rulz 8)
Code 79
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. július 12. 14:31

Nah... Nagyon uncsiztam, aztán elkezdtem egy általam készített alapra freestyleozni halandzsába. Ez az arabos verzió, de van angol nyelvű halandzsa is és ha igény van rá, hamarossan kész lesz a szlovák nyelvű verzió is. Lehet, hogy rapper leszek? :) Várom az arab országok ajánlatait :twisted:

Ja és olvassátok el a file infóját....

http://www.tar.hu/djfreestyle/bumbum.mp3
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 10. 19:53

Na végre, valakinek tetszik valami :D

Már nagyjából kész vannak a hangok, hogy miből fog összeállni. A Duma legyen a legkisebb bajod, mindenki vágja, hogy mi az a Hihat, akik meg nem hááát... Nem azoknak szól a zeném :lol:

Majd lesznek benne felpörgések, meg fx-ek is, 4/4-el fog kezdődni, aztán jönnek bele bassline-ok, 3 fajta legalább, arra szintik meg ilyen zongora szerű hangok, úgy vannak beirva a dallamok, hogy a leadekből szinte ilyen elhúzott string szerű hang lesz, szal vágom már nagyjából, hogyan fog kinézni, aztán majd még meglátom, hogy mennyi lesz a tört ütemes rész, de szerintem is ebből kilehet hozni valami éppkézláb zenét :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 10. 18:39

Na ez már bejövős Pimpi! :)
Szerintem jó hangod van! De a szöveg...
Can you feel the bass,
Can you feel the drum,
Can you feel the hihat
Hihat? Nemtom, de ha meghallja egy hozzá nem értő ember azt, hogy hihat, akkor szerintem tutti nem tudja, hogy mi a f*sz van. :lol:
De nekem, mint hozzáértő embernek tetszik. 8) :D
Szinti is király. Jó ez a feeling. Jah...és nekem kicsit túl sok volt benne a tört ütem. Én az nem szeressem annyira. :) De te mondtad, hogy ez még csak kezdetleges. Szóval szerintem ebből egy k*rvajó szám lesz. :wink:
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 10. 18:24

Ok Outside, akkor 8-kor az Irc-en :wink:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 10. 18:19

Srácok! Túl egyszerű dallamokat nem érdemes írni, most már tudom, hogy az 1/4-es bassline-okkal, meg az egyszerű dallamokkal nem sokra viheted, ha csak nem dances happy zenét csinálsz, ezek inkább olyanok lettek.

I Have a Dream-ben az én hangom van igen, miért nagyon tré? :D

Egy Phillips Mikrofonom van, amit még haveromtól nyúltam le kb 1 éve.. Nekem megfelel :lol:

Készülget egy slágerem, ez már nem olyan melankólikus :twisted:

Csak összevagdostam, hogy kb mi az elképzelésem a dallam meg a hangszerelés szempontjából, de ez még közel sem a végleges állapot, úgyhogy ne kezdjétek el fikázni, hogy hogy van összeillesztve, csak a dallamra, meg a hangszerekre, najó és esetleg a dumára figyeljetek oda :D

Mert: Music Is the Drug.

Ebben is az én hangom van... Csak kicsit fellöktem a sebességet, mert régebben elkezdtem egy techno zenét 132 bpm-en és ez most felugrott egy trance feldolgozás kedvéért 140-re :)

Várom a kritikákat.

http://www.tar.hu/djfreestyle/music.mp3
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 10. 18:06

Pimpi < most már van szabadidőm megtudodm csinálni kéne egyszer talizni ircn vagy valami chaten hogy megduma milyen legyen mikell a honlapra stb stb..

minden nap 8 tól általában vagyok az ircneten (irc.extra.hu) #quake3.hu csatin |ZooM| néven keress meg aztán megdumáljuk :wink:
OUTSide T. L. E.
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. július 10. 16:09

Pimpi: Love & Peace: egész jó. Picit több basszust használhatnál, ha már ilyen dances stílusban nyomod. Nélküle olyan "száraznak" tűnik. Meg nekem hiányonznak belőle a felpergések és a dob nélküli kiállások.
RoBee
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. július 10. 16:08

Kössz a kiadó info-t pimpi! :)
Meghallgattam a számokat. Hát nemtom. Nekem annyira nem jönnek be. Én ezt a lassabb, melankólikus stilust annyira nem szeretem. :) De ez egyénfüggő. Technikailag jól kivitelezett. Jó kis szintik, f*sza effectek is vannak benne. :) De a dallam nem túl fülbemászó. Mármint. Túl van bonyolitva. Valaki meghallgatja egyszer és nem tudja visszadúdolni az tuti. :) Vagy csak én vagyok ilyen buta? :lol: A Love & Peace, az már azért nem olyan túlbonyolitott. De az is eléggé szomorkás, vagy nemtom. Egyébként a te hangod van az I have a dream-ben? Milyen hangfelvevő cuccosod van neked? :)
Amúgy kiváncsi lennék arra a Shane kritikára. De amúgy nekem is van olyan hangulatom, hogy ez a feeling jön be. Csak most nem. :)
Jah és nekem se ártana egy normális honlap. Mostani állapota nem túl design-os. :)
Sunny Lax
Újonc

ElőzőKövetkező

Vissza: Zeneszerkesztök fóruma