Saját számok, mixek és remixek

Hozzászólás Dátum: 2003. július 17. 14:00

Nagyon lassan jön és nem fogok rá 24 órát várni. Lusta disznó vagyok, aki utál várakozni 8)

Úgyhogy majd személyesen elintézzük, vagy valami... :roll: :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 17. 13:30

Ok.
Amúgy ha átlépem az adatforgalmam, akkor semmi nem lesz, csak többet kell fizetni hónap végén. :) Nekem ez nem lenne gond csak anyámék nem nagyon örülnének neki. :)
Végül is nem olyan télleg tré az az effect, csak elsőre tűnt annak. :) Tegnap le tudtad tölteni a Vokatort?
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 17. 12:40

Jaja majd akkor átküldöm őket :wink:

És ha átléped az adatforgalmat akkor mivan? Átraknak lasabb hálózatra nem? De attól még tuti tudsz netezni meg tölteni.. Vagy nem? :roll:

Szerintem jó bele az az effect és 132 bpm.. :)

De nyugodtan lehet gyorsitani sound forge-ban vagy más progikban úgy, hogy ne emelkedjen a hangmagaság, szóval akár 150 bpm-es zenét is tudsz belőle csinálni :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 17. 11:43

Jah és a remixhez a cuccosokat mikor küldöd? :roll: :)
Majd ha kész lesz a hardtrance verzió?
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 17. 11:41

Húúh ez nagyon ütős! :wink:
Én annyira nem szeretem ezt a fajta nagyon monoton zenét. De ez kifejezetten tetszik. Bár egy kicsikét lassú. 130 bpm azért ma már egy buliban egy kicsit kevés.
Csak 1 zavaró dolgot találtam benne. A 2:01-nél bejövő effectet. Az valahogy nem illik ebbe a monotonitásba. De amúgy nagyon jó kis szám ez. És a dumád az 1. osztályú! :) :wink:
Várom a hardtrance mix-et! :wink: :)
Amúgy meg ebbem a hónapban már csak azt fogom letölteni. Mosmár télleg uralkodnom kell magamon, mer még a végén átlépem az adatforgalmam határát. :?
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 17. 10:40

Na végre sikerült felraknom, itt a Techno verzió :)
Várom a véleményeket.

http://www.tar.hu/djfreestyle/musicisthedrug.mp3
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 16. 19:42

A Hard Trance verziót össze kell rakni, a lead valamiért kattog... Úgyhogy még kell vele szarakodnom :)

Háát aki szeretne az csináljon belőle nyugodtan remixet, aztán majd csak kiadja valaki :wink:

Majd még Hardtech-et és The Remixer-t is megkérdem, hogy vállal-e belőle egy remixet... Na de még az enyémet kell normálisan megcsinálni. Aztán még Szeretnék belőle egy Pulsdriver, 2nd Wave, Underworld, Rocco meg Mario Lopez remixet... :lol:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 16. 19:16

Kész van és még nem raktad ki??? Ne oltsá' má', be vagyok vadulva rendesen erre a számodra! :lol:
És amúgy hány verzió lesz ebből a számból? Elkészült a techno, tudtommal egy hardtrance is van, és még mire számithatunk ezzel a számmal kapcsolatban? :wink: (a Sunny Lax Remixen kivül. 8) :D)
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 16. 19:00

Siófok eltolva holnapra, közben elkészült a Music is the Drug Techno verziója, csak szarakodik a tar.hu, ha majd rendbe jön kirakom közszemlére. Azon gondolkodom, hogy Marco Bailey-nek vagy Carl Cox-nak küldjem el. :roll: :twisted: :wink:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 16. 11:55

Lehet megyek, csak nincs kedvem egyedül vonatozni. 2 haverom már lent van és keddig lent lesznek egy Hotelban :) Amikor felhítam a nő neműeket, alapból avval kezdték, hogy: Más nincs akit meg lehet dugni? Mondom: Bocs, hogy rád gondoltam. :twisted:

Persze csak a dobtémákat kezdem előről, mert a többi stimmel. A Régi Techno verziónak nincs meg az flp-file-a aminek ez a Hard Trance a feldolgozása lesz. De lehet, hogy előbb befejezem a Techno verziót. Na még Meglátjuk.. Nem jön Senki SióFUCK-ra? :roll: :wink:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 16. 10:04

Kezdd el újra Pimpi! :) Ha úgyis a fejedben van nagyjából a szám, akkor nem akkor probléma megcsinálni előről. Persze szintik, meg alapdolgok azért maradjanak! :wink: :)
Egyébként nem mész siófokra partyzni? Vagy senki sincs aki veled tartana?
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 16. 3:28

Na tessék itt éjszakázom és semerre se haladok a Music is The Drug-al. A Dobtéma szerinem nagyon gyenge. Legalábbis meghallottam a régi verziót amit csináltam és, ahhoz képest sehol nincsenek a dobtémák :)

Csak én hülye a régi flp file-t nem mentettem el, mert régen arra nem használtam ám a Fruityt, hogy mentés... :? Pedig újra kéne effectezni egy-két dolgot.. Na mind1, majd csak megoldom.
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 21:03

Nem használok playlistet, alapból. TEhát nem song-on, hanem patternen vannak a dallamok, úgy érdeklődtem, de már rájöttem köszi :)

Viszont a Latency 260-on van, egy szinti szól és még mindig vannak benne hibák, szal ez a 4.1 nálam nem tökéletes. Viszont a 3.56 meg behülyült teljesen :? :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 20:49

Ha Piano Rollban mondjuk írsz a felül 4-es számig egy szinti dallamot az 4 kocka hosszúságú lesz a Playlisten. Ha a dobot pl. a Piano Rollon 1-esig írod az egy kocka lesz, így 4 kockát kell a Playlisten bejelölnöd, hogy egyenlő hosszúságú legyen.
Ha a szinti pl. 8 kocka hosszúságú 1 darabban, akkor 8 db kocka kell a Playlisten is.
Ehh, remélem érthetően leírtam :lol:
Code 79
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 19:55

Na viszont egy valamit nem értek a 4.1-el kapcsolatban. Mondjuk beirok 8 patternyi dallamot és a dobokat meg a hihateket nem a piano rollban csinálom hanem csak simán bepötyögöm. Van négy dob patternem, két snare, meg a dobok között 4 hihat. A 3.56-ban játszotta a dallamot 8 patternig, de értelemszerűen a dobtémák, mivel 1 patternből álltak újra játszotta őket. Viszont lemegy az egy pattern dob, a szinti folytatódik tovább a 8. patternig (13,714 másodpercig), viszont a dobtémák leállnak. Mit kell állitani, hogy a dobok is végig kisérjék a szintit?

Ugye azt a kis visszafelé nyilat kell bejelölni? Mert akkor nem szóltam :D
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 19:35

Legyaláztam ez a tetvet, újrainstalálltam és úgyanúgy csinálja tovább a hülyeségét.. Na akkor ez mi lehet?

Hohoho. Kapd be Köcsög Fruity Loops :twisted: Na felraktam a 4.1-et és minden működik normálisan. Jeee-eee. Ez még jobb is :wink: Na folytatom a zenécskémet. Csátok, köszi, hogy lelket öntöttetek belém :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 18:49

Nálam már a Fl4.1 van fennt és minden müxik rajta
John.Evil
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 18:24

Nyugodj meg! Tudom milyen idegesitő lehet, de nem kell beparázni. Biztos találunk megoldást a problémára.
Ha felteszed a Studio producert, akkor elvileg nem szabad kiirnia ezt az incorrect szöveget.Valszeg azér irhatta eddig ki, mert nem állitottad be a vsti plugin-eket. Szerintem próbáld meg. Működnie kell. Elvileg kompatibilis a 3-al. Nekem is megszólal rajta minden régebbi számom.
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 18:14

Itt egy részlet, hogy mit csinál a mocsodék:

http://www.tar.hu/djfreestyle/szar.mp3

Mingyárt szét***szom ezt a rohadt gépet!!! Mindegyik zenémnél ezt csinálja és nemtom kimenteni a Music is the Drug szintijeit, úgyhogy nemtom megcsinálni a zenét.. MEg semelyik másikat sem. :evil: :evil: :evil:

Ha felrakom a Studio Producert, cseszh*tem a zenéimet, mert azt fogja rá irni, hogy incorrect... Wáááh valaki segítsen. Code! Outside! Valakiiii! :?
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 18:07

Kössz Pimpi! :)
Még pontosan nemtom mi torzit 1:50-nél. Én annyira nem vettem észre. De asszem egy string. Mind1, majd megnézem. :)
És csinálok erről meg az Enter the Dream-ről is egy Club mixet. És azt teszed maj' fel a Mix-re amelyiket akarod! :wink: :)

A fruity problémához nemtok konkrét megoldást, de ha szarakodik, akkor próbáld meg újra feltelepiteni. Vagy esetleg az fl studiót nem próbáltad még?
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 18:03

Áááh valaki segítsen, mert megőrülök, amikor végig megy a 8 pattern valamit lenyomva tart, amilyen hülye vagyok biztos én állitottam el valamit véletlenül, de megőrülök tőle és nemtok egy zenét sem folytatni vagy megcsinálni. Fruity Loops fanok Help Me!
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 17:27

Sunny! Nagyon király :)

Viszont lenne egy észrevételem: 1:50-nél amikor bejön a dob a szinti mellé, van valami string vagy bassline vagy nem is tudom mi az, ami torzit, annak a hangerejéből vegyél le, mert idegesitő. Egyébként minden ok a zenében. :wink:

Nem tervezel belőle egy Club Mixet? :)

Nekem meg jó sok dolgom lesz evvel a Music Is the Drug-al, mert szemét Fruity Megmakacsolta magát. Meg rájöttem, hogy qrva sok hangot irtam hozzá 8)

Olyat csinál a fruity, hogy elinditom a patternt, mondjuk két lead van kijelölve. 13,714 lenne ugye, mert 140 bpm-en szól, de amikor az utolsó szinti bejön a 8. patternél nem szépen jön le a visszhang, hanem zúg mint az állat, mintha lenyomva tartanám az egyik billentyűt. a String-nél ugyanezt csinálja. Hameg exportálni próbálom wave-ba, átirja a dallamot kedve szerint.. Aranyos... na most ilyenkor, hogy mentsem ki a hangot? :?

NEM JÖN VALAKI VELEM HOLNAP PARTYZNI SIÓFOKRA? :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 17:09

Szerintem a "ropogós" vihar effect nem rossz! :) Csak talán egy picit hangos. És az "Extasy" szöveg szerintem valahogy nem illik ebbe a feeling-be. A cinek igy is szépek. Nem kell rájuk több effect szerintem! :) Mindenhez odateszem, hogy "szerintem". :) A "torzitós" probléma pedig a dobból adódhat. Kicsit erős. És a bassline mintha kicsit halk lenne. De ezek csak nagyon aprócska hibák, amit fél perc alatt kijavithatsz! :wink:

Közben elkészült az új számom. :)
http://free.x3.hu/sunnylax/zene
(A beautiful time) Light-os kis trance szám lett. :)
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 15:29

hehe köszi

Pimpi < elöször is nemszoktam fikázásnak venni adok az ilyen véleményekre ;)

flanget leveszem a szintiről ... cineken van reverb de nemakartam túlzásba vinni, mert nem az a zene lényege ;) mondanivaló a szintiken van...

ropogás nincs alatta az egy vihar effekt ami lucasarts effekthangjai közül valók. és azt semmiképp nemveszem ki, mert zene egészében fontos része lesz a viharnak ...

torzítás meg ja azt énis észrevettem egész számba kicsit sok lett a basszus ;) és néha betorzít az egész de nemcsak 1:55 nél hanem már az elején is...

Sunny < dallamot lehetne tovább folytatni, de akkor meg már unalmas lett szerintem szal azért hagytam ilyen vágottan :) lesz belőle remix is majd oda belerakom hosszabb dallamot..

köszi véleményeket ;) az a baj hogy nincs se acidpro m se cooledit se magix se semmi szal masterelgetést még nemtudom megoldani addig :)
OUTSide T. L. E.
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. július 15. 14:24

Outside!

Nem rossz, de nekem lenne azért egy-két megjegyzésem :)

A Cymbalmokra rakjál valami effectet, mondjuk Reverbet, hogy szebben szóljanak, a Flangert, vagy mivan ezen a Szintin tényleg vedd le mert elég idegesitő, ok, hogy utána eltűnik, de akkor sem ilyen effectet kéne használni rá addig, hanem valami felvezetőt, ami egyre erőteljesebbé teszi a szintit. Az a recsegős effect ami van a szinti alatt szintén zavaró, a ropogás miatt, mert igy olyan, mintha egy agyon játszott bakelit szólna.. Ami 1:55-nél jön fel bassline, figyelj rá oda, mert egy pillanatra, mintha betorzitaná a zenét. Tudom, hogy még csak demo, de az átmenetekre is figyelj oda. És majd csinálj nekem egy Club Verziót, mert kelleni fog a Hungarian Edition-os mixembe érzem :) Ne vedd fikázásnak, épitő jellegű hozzászólás akart lenni, hogy tökéletes zenét csinálj :wink:

Egyébként miért nem az a szám cime, hogy Extasy? :) Irigyellek, honnan szerzel ilyen király dumákat? További Jó Munkát, Jó Munkásember vagy 8)
Pimpi
Maniac forumer

ElőzőKövetkező

Vissza: Zeneszerkesztök fóruma