Hangkártya rögzitő programot keresek

Hozzászólás Dátum: 2011. július 1. 10:30

Illetve arra juttotam LE verziót feljavtiom Pro verzióra igaz 30 ezer huf.De egy nyomorok program se működöt.Kezdve az audiocityől a traktor pro torrentes verzióig
jeesemc
Friss hús

Hozzászólás Dátum: 2011. január 7. 18:46

Köszi linket.
Dj Quagmire írta:De egy nyomorok program se működöt.Kezdve az audiocityől a traktor pro torrentes verzióig

De ahogy írtam audiocity nem működik nekem.Nem vesz felnekem semmilyen hangot ,akkor is ha a hangkártyát állitgatom ,akkor se.Sajna tényleg Traktor pro lesz 30 k huffért :roll:
Numark Mixtrack Ftw
Dj Quagmire
Friss hús

Hozzászólás Dátum: 2011. január 2. 8:49

A felvételhez használd az Audacity-t http://audacity.sourceforge.net/ Remek program,és ingyenes,és magyar nyelv is van meg minden :)
Kddwnk
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2010. december 31. 11:49

Freeeak írta:Gépi DJ-zésben pedig Traktor ver mindent, az tuti.

Ha nem is mindent csak VDJ vetekszik vele.VDJben alapból tud kezelni két hangkártyát.Illetve a 4 decket is .Itt LE ben csak kettőt.Csak proban tud traktor 4 decket kezelni.De viszont az elég jó tulajdonsága Traktornak ezek a keverő típusukra szabott programok.A numark mixtrack az első keverőm de hamar hozzá szoktam milyen potik hol vannak mire jók.Nagyon könnyen átlátható traktorba.Nem kellet nekem semmitse be állitani csak setup wizard menüpontba a keverő típusát.És nincs felesleges idegesitő 500 milli poti a képen.

Illetve arra juttotam LE verziót feljavtiom Pro verzióra igaz 30 ezer huf.De egy nyomorok program se működöt.Kezdve az audiocityől a traktor pro torrentes verzióig.Ha valami mindig közbe szült vagy a keverő,vagy a program.Szóval lesz tanuló pénz 30 kilo huf azért ,hogy valamit fel is fegyek lol.Ez viszont röhejes NI cégtől.Még a record funkciót beletehették volna LE-be.
Numark Mixtrack Ftw
Dj Quagmire
Friss hús

Hozzászólás Dátum: 2010. december 30. 19:10

Gépi DJ-zésben pedig Traktor ver mindent, az tuti.
"James Holden is the man." /Sasha/
Kép
Freeeak
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2010. december 29. 12:52

shino írta:Es a torrentes traktor PRO ?:D

Lol.Az se merem nagyon használi mert arról csak rosszat olvasok torrentes forumokon.Nem ragaszkodok a Traktor programhoz ,tudom VJ7 jobb.Sima vj7 home verzióval működött minden normálisan .De torrentesell a numark mixtrackel olyan volt egy karácsonyfa meg pár gomb nem működött.A traktor program meg maga keverőre van szabva azé tetszik annyira.

Tegnap má megoldottam két hangkártyát is kezeljen .Szóval most má tudok késziteni valami nub mixet.És ty válaszokat shino .Kipróbálom ma soundforgét.
Numark Mixtrack Ftw
Dj Quagmire
Friss hús

Hozzászólás Dátum: 2010. december 29. 4:56

Es a torrentes traktor PRO ?:D

egyebkent sony soundforge szerintem segít, ha nagyon ragaszkodsz az LE -hez.
shino
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. december 28. 16:18

Az a baj,hogy ez csak LE verzió és nem alkalmas felvevésre egyáltalálan csak Pro verzió tudja.Az meg plus 30 ezer ft lenne ha pro verziót akarnék belőle.Ezé akarom azt,hogy felvenni azt a hangjelet ami átmegy a hangkártyán .Virtual DJbe be tudnál állitani .De torrentes VJ7ben 1 perc után kilép a program és még a mixtrackel is megbolondul ,össze vissza vilog.Ezé keresek valami más alternativát.
Numark Mixtrack Ftw
Dj Quagmire
Friss hús

Hozzászólás Dátum: 2010. december 27. 15:04

szerintem traktorral feltudod venni, optionsben nezz körül
shino
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. december 24. 13:51

Sziasztok.Hangkárty rögzitő programot keresek mivel Traktor Le szoftvert kaptam a numark mixtrackemhez.Megköszönném ha írnátok párat vagy amelyik népszerűbb program.Illetve még azt szeretném kérdezni ha veszek egy usb-s hangkártyát és hozzá fülest akko tulajdonképpen a hangkártya rögzitő programmal tudom úgy felvenni a hangot ,hogy csak azt vegye fel ami a hangszóron kijön?.Válaszokat előre is köszönöm.
Numark Mixtrack Ftw
Dj Quagmire
Friss hús

Vissza: Zeneszerkesztök fóruma