Terveink a jövőre nézve...

Hozzászólás Dátum: 2003. október 23. 19:48

Na gyerekek, jó látni, hogy már is családi vállalkozásba kezdtetek !!! 8)
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. október 22. 20:36

SIMÁN :!: 8) :lol:
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. október 22. 17:35

:lol: :lol: :lol: :lol:
RoBee
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. október 22. 15:47

Végre összeáll a Sunny-Robee álompár :lol:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. október 22. 14:57

RoBee írta:csinálhatok valami más "robotmunkát" a stúdióban - pl. segítkezhetek ügyesebb előadóknak. Vagy esetleg törölhetem a port a keverőkről vagy felmoshatok :lol: :lol: :lol:

RoBee: Ha belőlem sztár lesz, és lesz egy studióm, tele leszek lóvéval, akkor megigérem, hogy felveszlek "segédnek". :lol:
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. október 21. 17:41

Ja, van még egy tervem a jövőt tekintve. Ha nem sikerül zenészként stúdiók körül lézengenem, akkor zenei hardverek/szoftverek fejlesztőjeként, technikusként. A zenéléshez tehetség is kell, ami nem adatik meg mindenkinek. Míg a technikai oldalhoz elég tudás (ami szorgos munkával megszerezhető) és technikai ismeretek, fantázia, ötletek.
RoBee
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. október 21. 17:27

Én ezzel az érettség dologgal úgy vagyok, hogy ha mint előadó meg is bukok, még mindik csinálhatok valami más "robotmunkát" a stúdióban - pl. segítkezhetek ügyesebb előadóknak. Vagy esetleg törölhetem a port a keverőkről vagy felmoshatok :lol: :lol: :lol:
RoBee
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. október 21. 17:21

Sunny írta Hardtech-nek: Szerintem itt a forumon te vagy az egyik legérettebb erre!

Van benne valami... :wink:
viper
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. október 21. 17:02

hardtech írta:én is szívessen foglalkoznék életem hátralevő részében zenéléssel, de erre nem látok túl nagy esélyt :-(

Szerintem ezzel mindenki igy van. De mindent optimistán kell nézni.

hardtech írta:nem látom magam elég érettnek ahhoz, hogy esetleg megjelenjen egy saját albumom

Szerintem itt a forumon te vagy az egyik legérettebb erre :!: :wink:
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. október 21. 10:21

én is szívessen foglalkoznék életem hátralevő részében zenéléssel, de erre nem látok túl nagy esélyt :-(
szerintem a zenélés megmarad egy hobbynak... és ez így is van jól, mert nem látom magam elég érettnek ahhoz, hogy esetleg megjelenjen egy saját albumom... meg nincs semmilyen zenei képzetségem.
még nem tudom, hogy és mi lesz, majd alakul valahogy... soha nem szoktam hosszú távra tervezni, mert úgyse az lesz amit elterveztem :)
hardtech
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2003. október 20. 14:32

Lehet, hogy engem sem 100%-ig érdekel a pü/gazd, de ide vetődtem ki. Mostmár többet tanulok a szorgalmi időszakban is. Én is azt csinálom, amit szeretek (na jó, tanulni muszáj, de ha értem az anyagot, akkor tetszik). Én soha nem szoktam beleszólni a másik életébe (az enyémbe viszont mások annál inkább).
Különben is, mondtam én egy szóval is, hogy ne zenélj? :? Csak az én szitumat írtam le. Azt a CD-s dolgot meg felejtsd el, MO nem a CD-vásárlásról híres. :)
viper
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. október 20. 14:09

Viper, én fontosnak tartom, hogy az ember azt csinálja, amit szeret, amiben örömét leli. Én elvégeztem az egyetemet, ami lényegében 3-4 évig hidegen hagyott és nagyon sokat kínlódtam, hogy ki ne vágjanak. Az utolsó 1-2 évben volt picit érdekesebb, mert a szakdolgozatom témája érdekelt. Szóval elismerem, h nagyon sok hasznos dolgot megtanultam, de akkor sem érdekelt igazán. Suli mellett dolgoztam is, de az még ennyire sem érdekelt.
Ha hiszed, ha nem, most pénzügy, gazd. téren dolgozok és ez sem álmaim netovábbja. De legalább valami pénz van belőle.
Szóval asszem a zenélés az, ami érdekel és amit szívesen csinálnék. Lehet, nem lesz belőle semmi. De ha nem próbálkozik az ember, akkor meg biztos nem.
Nem az a célom, hogy RoBee CDk legyenek a boltokban. Egyszerűen csak ebben az "iparban" szeretnék tevékenykedni. Valahogy jelenleg nem látok semmi jobbat, amit a jövőben csinálhatnék...
RoBee
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. október 20. 13:06

Érdekes kérdés. Ha zenével kapcsolatban énnekem erre kéne válaszolni, nekem ez csak a számítógépen való szórakozás egy része, úgyhogy nincs tervemben az, hogy kiadó, meg CD, megy ilyenek. Az ugra-bugra sem, mivel diszkókba, klubokba amúgy sem járok. A fősuli elvégzése az fontos (3,5 év, most 2. vagyok), aztán valami munka a pénzügy/gazd. téren.
Ja meg valami lány sem ártana.
Majd nézegetem a boltokat, hátha felbukkan egy-egy Sunny Lax, Pimpi, vagy Robee CD. :lol:
viper
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. október 20. 11:15

Szóról szóra ugyanaz, mint Sunny. Annyi különbséggel, hogy már pár évvel előbbre járok. Az egyetem már meg volt, most kezdődött a meló és a spórolás, vásárolgatás.
Pluszban még talán annyi, hogy miután meg van a stúdió, producerként szeretnék működni. Szépen csendben a háttérben. Semmi ugra-bugra a színpadon, meg ilyenek (talán itt-ott DJzés, hogy azért tudják, hogy élek)
RoBee
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2003. október 18. 17:49

Hát nekem is ilyesmi terveim vannak. Konkrétan az, hogy elvégzem a sulit. Talán még egyetemre is megyek. Közben dolgozok. És csak spórolni fogok. Persze azért annyira nem. :) És szépen lassan berendezem "álmaim studióját". Keresek egy kiadót. (De persze azt már előbb kéne). Aztán ha minden megvan, akkor a zenéléssel szeretném folytatni. Ebből szeretnék élni. De nem a pénz miatt. Hanem mert szeretem csinálni. És ha azért ha már elég lóvém gyűlt össze, akkor én is szeretnék egy kiadót alapitani. :) Ami legfőképp a tehetséges amatőr zenészekért jönne létre. Olyanokért, mint most mi. Szóval, hogy nekik könnyebb legyen az "út az ismertség felé". :)
És úgy kb. évente én is kidobnám az albumomat. :)
Úgy kb. ennyi. De ez egyenlőre még csak egy álom. :? De azon leszek, hogy valóra váljon :!: :wink:
Sunny Lax
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2003. október 18. 0:09

Szeretnék egy saját kiadót és egy hozzá tartozó studiót.... Ha megnyerem a lottót belevágok :)

Amúgy van egy nagy álmom... Szeretnék filmzenéket írni. Csak hát nem kapok felkérést. :) Arra gondoltam, hogy többen próbálkozhatnánk valamelyik magyar filmstudiónál hátha kapunk felkérést... Legalább egy próbát megér. Tömörülhetünk a Trance Generationbe, vagy külön külön is :) Esetleg kisebb csoportokba. Szerintem ez tök jó ötlet. Szeretném kipróbálni magam abban, hogy mit tudok teljesiteni úgy, ha a saját ötleteimet úgy tudom megvalósitani, hogy képi dolgok alá írom a zenét.

És nektek milyen vágyaitok, álmaitok vannak? Akár a zenekészítés terén, akár az életben?
Pimpi
Maniac forumer

Vissza: Zeneszerkesztök fóruma